24/3 - heeeeej.

Hej. Jag suger på att blogga. Jag har tappat det. Synd. Kanske för att jag har så mkt annat att göra på dagarna att tiden inte finns till riktigt.. (?) Jag ska försöka ge det en chans till. Önska mig lycka till.
Jag ligger sitter nu i soffan med en inte alls för kry hund i mitt knä som jag försöker klappa medans jag knappar på datorn. Inte så lätt som det låter.

Snart börjar jag plugga. Det ska bli så jävla skönt att ha något att göra. Men jag är lite nervös. Varje gång jag får för mig att förja plugga så kommer jag alltis på mig själv efter någon vecka att vad fan?! Jag gillare inte alls. Men nu är jag ett år äldre och kanske lite klokare? Det skulle vara skönt att få det överstökat.

Nu mina vänner är det inte länge kvar tills vi kan slänga fram grillen och kanske stoppa undan dunjackan. Jag längtar verkligen tills den där lukten av vår kommer fram, en härlig blandning av bajs, blöt jord och ruttet gräs. Det finns ingen lukt som kan mäta sig till den!

Snart ska jag ha en luch date. Det ska bli kung. Hunden ska också då vara med. Puss


Utbildningsminister i hundbajs.

Vissa vet ju verkligen hur man styr upp andras dag, och hur man får folk att känna sig sådär riktigt jävla ogillad.
Jag och Maja stötte på en extremt rolig sak på väg till teg igår.


Jan Björklund - utbildningsminister i hundbajs.


8/3 - Knark.

Heeeeeeeeeeeej.

Nu måste det hända grejer på jobbfronten för Hannah Dunkels. Jag blir lagomt deppig av att gå och inte ha ett piss att göra. Idag var det fint väder, ett tag, så jag tog musiken med mig och spenderade halva dagen med en skön prommis. Väldigt härlig. Kanske våren inte är så långt borta nu?
Helgen har jag mest jobbat. Torsadgen blev det en riktig mys middag med tre favoriter. God mat, vin och mysigt sällskap. Kan en torsdag bli bättre än så?

Jag har tänkt starta en bilddagbok, men det går inte så bra. Jag tar kort på varenda liten sak som händer i livet men har inte ron att sitta och ladda upp allt sen. Så det kanske får vänta ett tag..

Igår fick jag för mig att den där nykära kännslan kanske försvunnit en aning efter tio månader. Jag hade fel. Det pirrar lite i min kropp och jag tänker på dig så blir jag alldeles glad. Ibland, IBLAND, älskar jag att ha fel.


Nu ska jag återgå till att inte göra ett jävla skit. Kom hit och håll mig i handen.


1/2 - byggvovve.

Hej. Min hund har blitt en riktigt vaktvovve.

Jag och min hund har glott på irriterande tv medans min alldeles egna Byggare Bob spikat ihop en tvbänk. Den blev ju otroligt fin! Jag fixade även ihop min efterlängtade stege igår. Även den extremt stilig. Nu sitter jag och funderar lite över röran här och över framtiden som på något sätt känns väldigt säker och trevlig. Nu vet jag vart jag kommer vara och med vem, och det är ju hur jävla underbart som helst. Vad som händer framöver, vart man tar vägen och vad som händer kan man ju inte riktigt vara säker på. Men vart det än bär av så vet jag med vem.

På tal om vem och villka och vart osv. Jag såg ett väldigt upprörande program nyss. Jag och Millsan. Jag bara satt och svor över dumma ungdomar, dumma människor och dumma dumma föräldrar. Skjut dom jävlarna.

Nu ska jag rasta råttan. Klippa håret kort och dricka paraplydrink. Kyss

1/3 - Fucked up kropp och soon to be sambo.

Hej.
Min kropp har sagt upp sig. Efter min extremt läskiga allergiattack i förrgår har min hud fått spunk. Den är röd och torr och det gör ont. Stackars Hannah. Min piercing bestämde sig att få en infektion på cupen. Så den kommer mest troligt ryka nu. Det gör ont i hjärtat. Men än ondare i tutten.
Helgen spenderades med jobb fredag och på akuten lördag. Mindre roligt.

Till en lite roligare grej. Om precis en vecka så blir det flytt med min absoluta favorit snubbe till våran alldeles egna lägenhet som kommer bli alldeles tok mysig. Det är kung. Jag behöver dock ett jobb nu eftersom sparpengarna inte kommer räcka i all evighet. Så ge mig ett, nu, snälla.

Nu ska jag på stan med mor och hänga lite, sen träna. Ha en bra dag. Tackhej.