28/6 - Helgens festligheter.

Men hej.

Måndag. Är inte det allas favorit dag?

Helgen har bestått av Elzas alla 50 års fester. Fredagen började kl.3 på Fabriken. Vädret hade inte kunnat vara bättre. (Så ni som köpte en säng och hoppades på pengarna tillbaka om det regnade, suckeeers.) Det var soligt och fint och mesta tiden innan maten spenderades utomhus. Och oj så mkt släkt jag knappt visste fans jag fick träffa, otroligt roligt! Det var mkt god mat, mkt alkohol och väldigt mkt dans. Att Industrin gick upp och körde någon typ av överraskningsspelning var ju väldigt uppskattat, det drog minst sagt igång hela festen. Jag fick även fira liten av min midsommar med nära vänner på annat håll som kom förbi och rockade loss en sväng, kung! Detaljer om vad alla gjorde och vad som sedan hända tänker jag inte nämna här. Men om någon såg Jakob med slipsen runt huvudet och skjortan uppknappt i underliga dans-possitioner är det ett missförstånd. Och att jag skulle stått på någon bar och dansat är bara ren lögn.
Så, grattis och stort tack till moster Elza för en riktigt kanon fest. Lördagen var för mig ett stort blurr. Jag kom först inte upp ur sängen, men väl på plats fösökte jag in i det sista att få i mig ett glas vin, det gick icket. Så det blev mys för mig i soffan med alla mina killar. Skönt.

Nu är det måndag och jag är dyng sjuk. Fuderar på att skjuta mig själv eller hoppa från ballen. Hm.

Puss och kram gänget. Hoppas Maja kommer förbi med ny fin frisyr och light up my life en knutta snart. Puss

23/6 - Bara ett år kvar!

Hej världen.

Idag är det inte min födelsedag. Typiskt. Jag gillar paket.
Men igår var det, och det var väldigt trevligt. Jag fick ett riktigt bra uppvaknande och sedan kom massa folk kom hit och jag fick en massa bra grejer. Snygg-Johan var här bland annat. Även familjen Näsholm kom och hängde. Mkt bra.
Men just när man ska lägga sig och sova så blir man lite sur. Varför har man bara födelsedag en dag om året, det är på tok för lite! Men snart fyller jag ju år igen. YEY!
Men nu har ju ju en till födelsedag att se framemot, iofs. Elzas 50-års fest närmar sig, på fredag smäller det. Kommer mest troligt bli hur bra som helst.

Nu ska jag till jobbet. Önska mig lycka till. Puss

19/6 - Födelsedagsfest?

Hello.

Jag hade födelsedagsfest ikväll.
Kul för mig.
Maja fick bra sällskap.


Puss

11/6 - Ge mig ett barn, Jakob!

Nej men hej.

Nu har vi kommit hem från den myggiga och väldigt vackra ön. Det var trevligt. Vi har grillat korv och lekt med kåta hundar och en väldigt liten människa.
Imorgon blir det bygg/fotbolls dag. Ehm, för Jakob och Tommy. Inte för mig. Eller kanske. Det beror på humör. Annars är inte bygg och fotbolls-tittande mina starka sidor.

Jag vill ha en bebis. Punkt.
Det har varit så mkt barn dom senaste dagarna. Vi hade turen att få ha Lowina i onsdags och ikväll har vi spenderat lite tid med Jakobs guddotter. Små barn är väldigt intressanta. Lite äldre barn också iofs. Dom har roliga saker för sig.
Våra hundar är lesbiska. Dom försöker göra barn.

Nu ska jag mysa med min otroligt härliga snubbe, men först, lite bilder. På barn. Lowina, Vilma & Jakob.

 - Jakob & Vilma.

 - Lowina under vårat koj-bygge.

 - Stor-Yommy. Spelkväll på golvet. Myyys.

9/6 - Ge mig en klubba.

Heeeeeeeej.

Jag har haft frukost. Sjukt segt. Jag är trött. För trött.
Alla mina nära och kära ligger nu hemma och har det gött. Nej, dom flesta är sjukta, så nå vidare gött har dom det kanske inte. Men jag skulle inte må dåligt av en nap nu.

Idag ska jag jobba. Sen ska jag hämta "det där barnet"/Lowina på dagis. Inte varje dag jag gör något sånt. Sen ska vi äta god mat ta en promenad och kanske hälsa på en hond. Om vi är riktigt sugna vill jag spela kubb. Det beror lite på humöret på ungen. Men jag tror vi kmr ha sjukt mysigt.

Helgen blir lite av varje. På fredag ska Jakob få träffa sin vän och sitt nästan barn. Jag med. Det blir intressant. Kanske hittar dom inte barnet när dom väl ska åka hem igen? Hm. Sen lördag är det en heldag med pyssel och bygg. Väldigt roligt. med Tommy i fören. Tror jag?

Jag fyller år snart. Även det blir intressant. Och roligt. Sen fyller moster 50. Kung. Och inte så långt efter det blir det coolt bröllop med kusin och hans soon to be fru. Häftigt!

Nu ska jag återgå. Tackhej.

5/6 - Ballehäng.

Hej världen.

Idag är det lördag. Jag jobbar imrg så det blir en otroligt lung kväll, trodde jag ja.
Igår skulle vi egentligen ha tagit oss till stugan med vattenskotern. Det blev inte så. När jag väl satt på den förbannade vattenskotern i havet och skulle starta för att ta mig in till bryggan, då ville den jäveln inte starta. Tur för mig att vindarna blåste rätt. Annars hade jag mest troligt flytit iland i Finland typ ganska just nu. Det blev mys med middag, fotboll och vin. Lite spel också. Trevligt.
Idag har vi varit och gjort stan. Ätit mjukglass och haft det gött. Nu ska vi väl ta en titt en trappa ner och sen ska jag sova.

Jag har en skadat bra snubbe.  Han gör mig otroligt lycklig. 
-Ballehäng med ma' man och stor-Yommy.

 
-Bara Yommy. Inte så bara?