19/7 - Hejdå umeå. Hallå thailand.

Men hejsan världen.

Det är sommar och sommar betyder väldigt lite och knappt inget bloggande alls. Ganska skönt?

Just nu sitter jag hemma vid matbordet och små sneglar på Jakob och Daniel som spelar tv-spel. Man ska vara ung så länge man kan, sägs det. Dom här killarna vet vad det betyder. Dom behöver inte vara oroliga över att åldras i förtid på det sättet iaf.
Jag kom från mor nyss, vi har haft det väldigt mysigt, vissa säger även att vi haft det romantiskt. Men jag vet inte om jag håller med om det riktigt. Vi har gått promenad, druckit te och suttit ute på ballen mest hela tiden. Jag älskar sommaren. Vi har även köpt tyg idag. Till min klänning jag ska försöka få ihop till bröllopet, önska mig lycka till. Det blir en lapptäcke-klänning. Typ. Vi får se hur det blir.

Och för er som inte vet det än (Hur fan har ni kunnat ungå det isf?!) åker jag och min älskade till Thailand i Okt. Till i Maj. Ohja. Åtta glassiga månader i vad dom kallar paradiset. Slippa kylan, slippa slask, slippa alla dessa mörka trista månader. UNDERBART! Jag är så peppad att jag går i taket, gått i taket. Jakob tror att jag kommer få en depression mer än en gång innan vi tar oss iväg. Hoppas inte. Men det slog mig ikväll, åtta månader utan alla vänner och familjen. Jag som är så beroende av just dom. Hur ska det gå? Tur jag har Jakobssonson.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kanske titta på nått program, läsa eller bara lyssna på små-killarna när dom spelar sitt spel, det är mer underhållande än man tror de.

Imrg kanske jag får träffa min tjej. Vore inte dumt. Pusshej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback