26/1 - Proppfull helg.

Hej era värdelösa skitar.
Idag är det tisdag klockan är snart halv tre och jag har inte gjort ett smack. Skit dag.

Helgen gick ut på att festa så mkt som möjligt, kan man tro. En tvådagars med väldigt mycket alkohol. Jag är inte byggd för det. Jag är fortfarande sjukt sliten. Stackars Hannah. Men det var jätte trevligt båda dagarna. Intressant och trevligt. Det började med en spontan utgång på fredagen efter att ha legat med Maja i hennes säng och sölat. Vi for till Olles och lyssnade på Tobbe och Danne, riktigt bra. Men vi missade deras musikquiz med en kvart.. Hur som helst, det blev kul. Sen någon typ av efterfest. Enligt oss var det lite häng i en timme typ. Enligt andra dyngfest hela natten. Ja. Och sen utflytt.fest hos Linn på lördagen. Liten lägenhet med mkt folk. Vi drog våra feta arslen till Olles och hängde lite senare och Anna föll ner för hela trappen. Stackarn. Sen blev det söndag och igår var vi på Lottas och åt. Jag fick träningvärk i käkarna. Segt jävla kött. Och så är vi här, idag, tisdag. Jag ska fara och träna ikv. Jag håller en tumme för att lotta blir frisk snart så hon kan följa med mig. Jag tycker det är tråkigt att träna själv!

Ihelgen spelar kusinerna och det kan hända att vi även måste dra en liten fest på lördagen. Vi får se. Men efter förra helgen kan man väl tycka att vi borde lärt oss något. Och två tvådagars i rad vet jag inte om min lilla kropp kommer palla. Den som lever får se. Och det kommer mest troligt inte vara jag.

Jag bastade med min helt fantastiska snubbe för någon dag sedan. Jag gillare. Man borde basta oftare, det är härligt. Och det är ju Jakob också. Pusshej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback