26/1 - Proppfull helg.

Hej era värdelösa skitar.
Idag är det tisdag klockan är snart halv tre och jag har inte gjort ett smack. Skit dag.

Helgen gick ut på att festa så mkt som möjligt, kan man tro. En tvådagars med väldigt mycket alkohol. Jag är inte byggd för det. Jag är fortfarande sjukt sliten. Stackars Hannah. Men det var jätte trevligt båda dagarna. Intressant och trevligt. Det började med en spontan utgång på fredagen efter att ha legat med Maja i hennes säng och sölat. Vi for till Olles och lyssnade på Tobbe och Danne, riktigt bra. Men vi missade deras musikquiz med en kvart.. Hur som helst, det blev kul. Sen någon typ av efterfest. Enligt oss var det lite häng i en timme typ. Enligt andra dyngfest hela natten. Ja. Och sen utflytt.fest hos Linn på lördagen. Liten lägenhet med mkt folk. Vi drog våra feta arslen till Olles och hängde lite senare och Anna föll ner för hela trappen. Stackarn. Sen blev det söndag och igår var vi på Lottas och åt. Jag fick träningvärk i käkarna. Segt jävla kött. Och så är vi här, idag, tisdag. Jag ska fara och träna ikv. Jag håller en tumme för att lotta blir frisk snart så hon kan följa med mig. Jag tycker det är tråkigt att träna själv!

Ihelgen spelar kusinerna och det kan hända att vi även måste dra en liten fest på lördagen. Vi får se. Men efter förra helgen kan man väl tycka att vi borde lärt oss något. Och två tvådagars i rad vet jag inte om min lilla kropp kommer palla. Den som lever får se. Och det kommer mest troligt inte vara jag.

Jag bastade med min helt fantastiska snubbe för någon dag sedan. Jag gillare. Man borde basta oftare, det är härligt. Och det är ju Jakob också. Pusshej.

21/1 - the perfect break up. EVVVEER.

Haha. Hej,

Jag har två helt fantastiska vänner. Dom är något helt extra och jag avundas dom. Otroligt mycket.
Tillsammans i nästan två år. Bott ihop i ett.
Idag blev det officiellt, dom är inte längre tillsammans. Dom firar med vad dom båda två tycker är bland det bästa som finns, myskväll. Tillsammans. Jag började nästan gråta.
Det här är typ det största i världshistorien. Någonsin! Jag är mer upprörd över deras helt optimala break up än dom två är tillsammans. Detta är så jävla bra. Och stört. Helt stört.

Från en sak till en helt annan. Idag har jag köpt vad Maja kallar det, en piffig klänning. Den är fin.
Jag har solat lite. Tagit en prommis.... fuck it. Dom har lixom gjort slut och är tok glada och myskvällar sig igenom en natt som för måste andra spenderas i en kudde med en jävla massa lipande. KUNG!

Jag är aningens överdramatisk. Jag vet. Hejdå.

18/1 - Måndag.

Hej.

En helg med fest, bio och middagar + jobb har just nått sitt slut. Nu är det måndag. Ingen gillar måndagar.
Helgen har varit trevlig, lite annorlunda kanaske.
Fredag gick vi på bio, jag störde alla i hela biografen med mitt prassel. Men det ska ju alltid vara någon som gör det, så varför inte jag? Sen blev det middag och party på lördagen. Jag gick lös på tre stackare. Jag har en tendens att bli väldigt stark när jag är full. Och kanske en smula värdelös på att mäta avstånd, styrka osv. Menmen. Där runt sex på morgonen var jag tvungen att avbryta min del av efterfesten och sova, eftersom jag kl.9 skulle upp och jobba. Tung söndag. Men trevlig helg. Jag fick till och med hålla lottskipottski. KUNG!

Nu ligger jag och min man i soffan med Millsan och sunkar. Det är dags att vila bort alla sjukdommar som lurar i kroppen. Jag har en plan på att försöka träna bort dom lite senare. Om jag tar mig dit vill säga. Jag är tlöööt.

Nu ska jag gå och stryka underkläder, bada bubbelbad och rasta alla mina katter. Puss.

12/1 - Tjuren.

Hey you.

Nu har jag äntligen kommit igång med allt jag borde tagit tag i för länge sedan. Jag har slutat röka, börjat träna och äta sjukt bra mat. Det känns ju för jävla bra. Jag är sjukt stolt över den tidigare förbannat lata Hannah Dunkels. Min kusin bangade i sista minut. Jag blev själv med träning. Men det kommer gå bara fint känner jag. Jag får försöka lura med mig Majsan någon gång då jag känner mig ensam. Jag har dessutom blivit mer tjurig nu när det gäller att pusha mig själv så min kropp får en riktig chock nu.
Jag har sån fruktansvärd träningsvärk att det nästan, näästan är synd om mig. Mojsigt.
Det bästa med att träna och känna sig nyttig är ju att man med gott samvete kan ligga och feta en hel kväll sen. I love it!

Jag jobbar på söndag, man kan ju hoppas att det där stället kommer igång om några veckor igen.

Nu ska jag säga upp mig från livet för dagen. Hörs imrg. Puss


9/1 - puss

Idag känner livet aningens bättre. Solen skiner och kroppen känns lätt. Trotts att den uppenbarligen inte är så lätt längre. Haha.
Nu ligger Sally vid mina fötter och gnäller medans hon drägglar sönder Foppa (en bäver, tror jag?) Hon är himla söt. Jag har kommer aningingen beroende av vovvar har jag insett. Det är Sally och Millie om vartannat. Härligt.

Jag vill öpnna ett lush, eller börja plugga. Det skulle vara coolt båda två och jag tror att det blir kung vad det än blir!

Jag har en kännsla att min snubbe kommer förbi min snubbe vad som än händer, det är en härlig kännsla.

Puss

9/1 - Men sug mig.

Hej hopp pillesnopp.

Jag har sjukt tråkigt och ska därför försöka rimma mig igenom detta. Wish me luck.

Jag är ensam en fredag och känner mig sur. Kanske kommer min kille och håller mig sällskap snart, om jag har tur. Jag har solar och är helt jävla röd. Solning kommer mest troligt bli min död. Men då blir man iaf fin, slipper ligga i graven blek som ett.. svin. Haha. Tur att jag har min bittra vän. Hon kan alltid göra mig lite glad igen. Och min snubbe som står ut med allt mitt tjat och gnäll, jag tror det är för att killen är lite för snäll. Jag vill gå ut en sväng men det är lite för kallt. Tur att jag tycker mjukisar och filtar är jävligt ballt. Ludde har tatt körkortet och sitter nu klistrad vid ratten. Nu är jag klar här och ska tacka för natten. Puss.

8/1 - en lite vilsen Hannah Dunkels.

Nejmenhej.

Nu ska jag färga håret. Jag har även planer på att klippa mig kort. Jag är lite för feg än eftersom mitt hår aldrig fått chansen att vara riktigt kort, så jag drar ut lite på det. Men jag är ganska säker på att det kommer att bli av snart.. Tror jag.

Nu letar jag lägenhet och kanske jobb. Haha. Det är lite både och det där. Men någon stans att bo skulle inte vara så tokigt just nu. Jag börjar bli små less på att inte ha något helt eget. Men då är ju jag tyvärr lite för kräsen och kommer därför gå bostadslös ett tag till.

Jag har ont i magen. Detoxen gör sitt på det lite onda viset..

Nu ska jag masa mitt feta arsle hem och göra det jag gör bäst, ingenitng alls. Sen ska jag mysa mig igenom fredagen och förhoppningsvis få ha min tjej på lördag. Tackochhejleverpastej.

7/1 - Fortfarande en hemlis.

Hello,

Nu är jag inte längre en bitterfitta men har kommit på att en hemlig blogg inte är sån dum idé, det är ganska roligt. Så den blir kvar. Punkt. Det bästa med den är ju att den är hemlig, och hemlisar gör folk nyfikna, och jag gillar att göra folk nyfikna. Ha.
Men jag har på sätt och vis förlåtit Jakob för sin hemlis. Vi får se om han förlåter mig för min. Moahahaha.

Ikväll blir det bio och jag längtar till sommaren. Puss

6/1 - Hemlis.

Hej.

Jag är sur.
Jag ska skaffa mig en hemlig blogg som bara ett fåtal personer ska få veta om, min pojkvän kommer inte att vara en av dom. Så, jag ska sluta blogga på denna blogg helt och hållet. Ni har TUR om ni får veta min nya. Eftersom den är hemlig. Väldigt hemlig.

Jag hatar hemlisar. Hemlisar som är hemlisar på riktigt. Inte bara en hemlis om att någon sagt en hemlig sak som ingen får veta, inte en sån hemlis. Jag hatar hemlisar som inte skulle behöva vara en hemlis och som faktiskt inte skulle vara hela världen om någon fick veta. Fast iofs. det här var väl en sån hemlis, eftersom det skulle uppenbarligen vara hela världen om någon fick veta. Tex. JAG. Jag är sjukt sur.Puss