22/2 - en helg med Brolle och min tjej.

Jag måste börja detta inlägg med att jag och Maja vet hur man ska ta ut en helg gjord för äventyr!

I fredags fick Maja det sista brevet och en ögonbindel.
När vi hade satt oss på bussen var den damen lite nervös eftersom hon inte hade någon aning om vart vi var på väg. När vi kom till skelefteå så insåg hon att vi var ju på väg till Persa, såklart. Fredagen hängde vi på något sorts uteställe som liknade ett UG för studenter som hade sjukt billig dricka, vi köpte en flarra vin och cider för att komma in the mood till allt vad storstan senare hade att erbjuda. Vi är inte gjorda för Luleås krogar insåg vi senare när meningen var att man skulle vara ute till 3, inte 2. Vi sov gott den natten.
Lördagen var jag mest nervös för att allt skulle gå som tänkt. Maja hade ju ingen aning om vad som väntade. Men oj så lyckat det blev. Tjejen kopplade först när vi hade satt oss i arenan och han kom upp på bild. Allt blev jätte bra. Och Brolle är ju så het att man bränner genom stolen.

Så allt gick som planerat. Maja fick sin man och äkta kärlek och jag hade lyckats hålla käften om allt all the way. KUNG!
Vi lyckades bli fulla, trilla, gå runt nakna i vad som inte var våran lägenhet, missa precis alla bussar vi skulle med och ha väldigt roligt. Allt vad en helg går ut på. Bilder kommer lite senare. Kanske..

Nu är jag hemma med min man igen. Det är bra. Och jag får ju inte glömma Tommy. Jag är hemma med min man och Tommy igen. Det är bra. Fick chinamat och titta på massa olika sporter. Sen somnade jag. Min trasiga kropp behöver sin sömn. Tydligen Jakobs också eftersom han fortf. ligger och snarkr brevid mig. Två veckor kvar nu, herregud. Det kommer bli det bästa världen någonsin skådat.


Kommentarer
Postat av: Tommy Naslund

Haha låter som att jag är erat sommarbarn ! :)

Postat av: Anna

hördu pysan vad händer om två veckor?

nyfiiiken...

2010-02-24 @ 21:31:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback