31/1 - 1/2

Godkväll. Eller godnatt. Godmorgon.

Helgen blev inte riktigt som tänkt, men inte sämre för det. Jag tror till och med att den kan ha blivit mycker bättre, för hade den slutat som tänkt hade vi nog inte kommit upp från sängen alls idag. Jävlar vad sliten jag är. Jag har varit mer bakis idag än jag var igår, och då har jag inte äns alkoholen att skylla på idag. Skumt.
Helgen började på torsdag för oss. Med födelsedagskalas hos kusin som fyllde 20 hela år. Det slutade några glas vin senare på krogenkrogen med Kareoke. Jag sjöng inte. Fredagen spenderades i stress och illamående tills vi kom till Maja på förfest. Vi spelade svenska ölspel Elins snubbe till ära. Sedan allstar och skarren. Mycket trevligt. Jag dansade. Mycket. Eller hoppade som vissa skulle beskriva det. Tanken var att vi skulle ta en tre dagars, villken jävla tur att vi sket i det. Vi tog hund som bort förklaring och åt massa godis på lördagen.
Idag låg vi i soffan och sov till vi åt och sedan drog våra feta arslen till Majsan, där Jackepacke fick sig en klippning. Blev riktigt bra. Jag hjälpte till, pekade lite. Sen såg vi film och mös. Vi var tvugna att ta en sväng förbi Joel på hemvägen, han hade sista natten på macken och vi passade på att ta en sista nattkorv. Tack.

Jag har börjat mysa mig in i livet igen. Nu trivs jag. Behöver självklart ett jobb, då skulle allt vara perfekt. Men man kan ju inte alltid få som man vill heller. Hur skulle det se ut?
Jag har iaf världens bästa pojkvän som jag kan säga, utan att ljuga eller överdriva, att jag verkligen älskar. Jag har vänner och familj som jag kan säga precis detsamma om. Jakob påpekade på väg hem ikv att när han stått inne på toan och fixat håret hört mig och maja bara sitta och skratta och sa sen "ni har så roligt när ni är med varandra", och det är härligt. För som jag läste på någon annans blogg precis nyss så är det dom små sakerna man inte själv riktigt tänker på. Men som finns där. Och man borde absolut börja ta vara på dom bättre. För det är något speciellt med just dom små grejerna.

Just nu ligger jag i sängen och datoriserar med min snubbe brevid mig som gör precis samma sak. Vi lyssnar på musik och bara är. Det är härligt. Som jag ser det så är det när man bara kan vara men kommer på sig sälv att trivas så in i helvete bra man har det riktigt riktigt bra. Vi har det riktigt riktigt bra.
Skulle Jakob hetat Alfred hade jag nu sagt med riktig kännsla och dialekt "du och jag Alfred, du och jag".

Då avslutar jag mitt stört långa inlägg med att säga godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback