22/2 - en helg med Brolle och min tjej.

Jag måste börja detta inlägg med att jag och Maja vet hur man ska ta ut en helg gjord för äventyr!

I fredags fick Maja det sista brevet och en ögonbindel.
När vi hade satt oss på bussen var den damen lite nervös eftersom hon inte hade någon aning om vart vi var på väg. När vi kom till skelefteå så insåg hon att vi var ju på väg till Persa, såklart. Fredagen hängde vi på något sorts uteställe som liknade ett UG för studenter som hade sjukt billig dricka, vi köpte en flarra vin och cider för att komma in the mood till allt vad storstan senare hade att erbjuda. Vi är inte gjorda för Luleås krogar insåg vi senare när meningen var att man skulle vara ute till 3, inte 2. Vi sov gott den natten.
Lördagen var jag mest nervös för att allt skulle gå som tänkt. Maja hade ju ingen aning om vad som väntade. Men oj så lyckat det blev. Tjejen kopplade först när vi hade satt oss i arenan och han kom upp på bild. Allt blev jätte bra. Och Brolle är ju så het att man bränner genom stolen.

Så allt gick som planerat. Maja fick sin man och äkta kärlek och jag hade lyckats hålla käften om allt all the way. KUNG!
Vi lyckades bli fulla, trilla, gå runt nakna i vad som inte var våran lägenhet, missa precis alla bussar vi skulle med och ha väldigt roligt. Allt vad en helg går ut på. Bilder kommer lite senare. Kanske..

Nu är jag hemma med min man igen. Det är bra. Och jag får ju inte glömma Tommy. Jag är hemma med min man och Tommy igen. Det är bra. Fick chinamat och titta på massa olika sporter. Sen somnade jag. Min trasiga kropp behöver sin sömn. Tydligen Jakobs också eftersom han fortf. ligger och snarkr brevid mig. Två veckor kvar nu, herregud. Det kommer bli det bästa världen någonsin skådat.


11/2 - Kasper 13. Hannah 85.

Godkväll. Det har varit en ganska godkväll, faktiskt. Födelsedagsmys med lillebror som fyllder hela 13år. Herregud. Man kan ju känna sig gammal för mindre. Vi har ätit semlor och spelat uno. Nu väntar jag på min man som ska bli klar med bollsparakndet.
På tal om min snubbe så har det kommit upp saker som fått mig att hoppa i taket och le mest hela tiden. Jag gillare.
Jag har fortf. inte fått något jobb så nu har jag stora planer på att plugga. Det kan säkert bli trevligt. Jag har kanske dessutom turen att få sitta och slita med min kusin som även han inte har mkt annat för sig.

Nu är det snart sommar mina vänner. Yey.

8/2 - skjut mig.

Hej, idag är det måndag och jag vaknade som vanligt allt mför sent. Det börjar bli lite av en vana. Nu måste jag verkligen ha ett jobb.

Helgen var trevlig. Fredag var det bara lugnt. Inte lördag. Helst inte för Maja holm. Hon var i gasen precis hela kvällen och lite in på morgonen. Bra gjort. Söndagen var katastrof. Jag låg i soffan heela dagen, förutom när hunden blev så kissnödig att hon tog mig i koppel och släpade mig ut på egen hand. Chirre, godis, Mcdonalds och mera chirre. Sen, som den sportnörd jag är, var jag uppe hela natten och såg superbowl. Intressant sport det där. Jag tror inte jag hajade ett jävla dugg av alla kast och sparkar och överfall. Sen somnade jag, och sov läänge läänge.

Idag ska jag försöka hänga med Majsanbajsan och be henne planera livet för mig. För det har gått så långt att jag inte orkar göra ens det själv.

Pusshej,

31/1 - 1/2

Godkväll. Eller godnatt. Godmorgon.

Helgen blev inte riktigt som tänkt, men inte sämre för det. Jag tror till och med att den kan ha blivit mycker bättre, för hade den slutat som tänkt hade vi nog inte kommit upp från sängen alls idag. Jävlar vad sliten jag är. Jag har varit mer bakis idag än jag var igår, och då har jag inte äns alkoholen att skylla på idag. Skumt.
Helgen började på torsdag för oss. Med födelsedagskalas hos kusin som fyllde 20 hela år. Det slutade några glas vin senare på krogenkrogen med Kareoke. Jag sjöng inte. Fredagen spenderades i stress och illamående tills vi kom till Maja på förfest. Vi spelade svenska ölspel Elins snubbe till ära. Sedan allstar och skarren. Mycket trevligt. Jag dansade. Mycket. Eller hoppade som vissa skulle beskriva det. Tanken var att vi skulle ta en tre dagars, villken jävla tur att vi sket i det. Vi tog hund som bort förklaring och åt massa godis på lördagen.
Idag låg vi i soffan och sov till vi åt och sedan drog våra feta arslen till Majsan, där Jackepacke fick sig en klippning. Blev riktigt bra. Jag hjälpte till, pekade lite. Sen såg vi film och mös. Vi var tvugna att ta en sväng förbi Joel på hemvägen, han hade sista natten på macken och vi passade på att ta en sista nattkorv. Tack.

Jag har börjat mysa mig in i livet igen. Nu trivs jag. Behöver självklart ett jobb, då skulle allt vara perfekt. Men man kan ju inte alltid få som man vill heller. Hur skulle det se ut?
Jag har iaf världens bästa pojkvän som jag kan säga, utan att ljuga eller överdriva, att jag verkligen älskar. Jag har vänner och familj som jag kan säga precis detsamma om. Jakob påpekade på väg hem ikv att när han stått inne på toan och fixat håret hört mig och maja bara sitta och skratta och sa sen "ni har så roligt när ni är med varandra", och det är härligt. För som jag läste på någon annans blogg precis nyss så är det dom små sakerna man inte själv riktigt tänker på. Men som finns där. Och man borde absolut börja ta vara på dom bättre. För det är något speciellt med just dom små grejerna.

Just nu ligger jag i sängen och datoriserar med min snubbe brevid mig som gör precis samma sak. Vi lyssnar på musik och bara är. Det är härligt. Som jag ser det så är det när man bara kan vara men kommer på sig sälv att trivas så in i helvete bra man har det riktigt riktigt bra. Vi har det riktigt riktigt bra.
Skulle Jakob hetat Alfred hade jag nu sagt med riktig kännsla och dialekt "du och jag Alfred, du och jag".

Då avslutar jag mitt stört långa inlägg med att säga godnatt.