19/4 - Jag skriver en helg i månaden.

Hej gänget!

Livet är otroligt bra för tillfället. Jag glider med och njuter. Är kär och lever. Det är typiskt bara att så fort man bestämmer sig för något, tex. plugga så kommer allt på samma gång. Men bättre allt än inget.

Helgen var trevlig. Vi grillade jag spelade spel, sjölng och drack gott. Det var länge sedan Hannah Dunkels drack så mkt. Som tur är slutade min karatefylla riktigt bra. Dom brukar ju annars kunna gå precis hur som helst. Men Lowina fick en säng kompis och jag sov gott. Ett varmt barn brevis sig när man sover är väl kanske det bästa man kan ha för en god nattsöm.

Nu äter jag nudlar och tittar på när Jakobs morfar står på knä och fixar våra eluttag. Snart ska jag hämta min första och andra hund och gå på en promenad i solen. Snälla gud, inget mera snö nu?


7/4 - Filmstjärna.

Hej, jag är lite upptagen för tillfället. Jag leker världens sämsta tv-stjärna. Det går jätte bra. Om jag någonsin blir kände inom film så är det för att jag inte kan bete mig framför en kamera och för att jag helt enkelt suger på att leka moviestar. Synd för mig. Men alla kommer få sig ett gott skratt när programmet väl visas, glad att det kommer något bra av mitt dåliga skådespeleri.
Annars är jag mest sjuk, och har inget internet. Vara hemma sjuk utan internet är inte att erkomendera. Det är tråkigt.

Nu ska jag ta mig från datorn och kusinerna. Hem och bara söla. Och äta något gott.

Pussss