7/10 - hardworkwork.

Hej,
Det är jobb jobb jobb nu, vilket iofs är riktigt jäkla härligt. Men det är fullt upp och lite av en cirkus.
Erik Dunkels tycker om cirkus, jag kanske ska ta med honom.
Morbror är på sjukan. Vi alla blev en aning skraj igår när ngn sa att han hade fått hjärnblödning eller blodpropp. Som tur är, tur i oturen, så var det ett virus. Någon typ av influensa kanske. Så nu håller vi en tumme för att han blir bättre snart.

Resten av kvällen ska jag bara inte göra ett piss. När man inte är van får man så tok ont i kroppen och blir så trött att all tid på nätterna inte räcker till långa vägar. Men  man vänjer sig och jag tycker det är ganska härligt.

En gubbe kom fram och sa åt mig att förbereda mig på snö nu. Jag är inte redo för det riktigt än. Jag vill inte ha vinter, jag gillar det ju inte. Jag ska försöka komma på ett sätt att vägra vinter.. Jag vet inte hur jag ska ta mig till, men något ska jag väl kunna klura ut. Jag är ju trots allt en av dom mest intelligenta människorna i världen.

Jag har lbivit sjukt dålig på att blogga. Ingenting tillräckligt vettigt eller spreciellt händer just nu att det mesta jag skriver bara är skit. Fast, iofs, Erik dunkels lyckas ju underhålla folk med sitt sjukt händelselösa liv. Varför skulle inte jag? Jag ska ge det ett försök.

bratackhej.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback