12/10 - fuck you gubbjävel.

Hej alla.

Jag är typ den absolut osocialaste bruden på jorden. Förutom med dom som är ute på Norrskensgården. Jag måste bli lite hårdare, vek som jag är håller jag ju på att dö. Haha.

Helgen bestod av jobb och en personalfest. Det var trevligt. Vi dansade och sjöng, och skrattade. Jag gjorde även en klassisk Hannah Dunkels och gav en gubbe vad han tålde. Vi åt god mat och som sagt skrattade, mycket. Dagen efter började jag kl.11. Som tur var sov vi på hotellet och när jag väl dragit mig upp med den värsta baksmällan på länge så fick Tobbe av ngn konstig anledning lust att vara en vänligsjäl och skickade mig i bingen till fyra på dagen. Lucky me.

Jag hatar halebop. När man inte längre har fria sms så går pengarna som bara fan trots att man ringer till halebop, jag tycker att det suger.

Det kan hända att jag är ledig på fredag, tjoho.

Pusshej.

Btw, nu åker mitt band, som dom av olika anledningar blivit döpta till, på turné igen Så nu måste alla gå på helspänn för att Erik ska tappa bort sig. Jens somna i ngn äcklig sophink och Joel reta gallfeber på någon biffig tysk. Jag är bara nervös. Men hoppas ni får kul killar.. (Patrik hör man sällan läskiga saker om. Förutom farliga sjukdomar. Kanske för att det bara är han som har körkort så hn får inte drika lika mycket..)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback