18/11 - ett helt nytt litet liv.

Ja, det känns som vi alla bara vände upp och ner på allt och fick oss ett helt nytt liv.
Nu för tiden jobbar jag mest. Jag har varit lite halv deppad för att jag inte hunnit göra nästan något alls på länge. Men dom tankarna ändrades med en jävla fart igår. En liten och världens finaste hundvalp kom in i mitt och allas våra liv. Och en sprillans ny mobil. Den är rosa. jag älskar den. Och hunden. Och Jakob.
Den stackars hunden kommer dö av kärlek är jag rädd. Vi kan bara inte hålla oss ifrån den. Det är en hon, men den lilla tjejen har inte fått något riktigt namn än. Vi funderar på Polly eller Molly? Jag blev nerröstad när jag kom upp med min favoritdjurnamn, Baby. Det var synd. Mamma röstade för Queen. Jag tänkte bara på en drag queen, så det gick fetbort också. Kasper var inte till mycket hjälp alls, han tyckte självklart att manliga fotbollsspelar namn passar jätte bra på en liten söt tjejhund.
Nu har jag självklart ingen bra bild på det lilla djuret förutom det här, men det får räcka så länge.

 

Det är ganska fina grejer jag dragit på mig, måste jag säga.


Så nu tackar jag för mig för ett tag. Ha ett bra liv gänget, hej!


9/11 - nu är jag tillbaka.

Godmorgon.

Nu sitter jag här, på jobbet, och jobbar inte..
Jag började 05.30 för att göra frulle till dom två ynka människor som bor här på hotellet. Tropr ni att dom dyker upp? Icket. Så här sitter kjag med en massa frukost och ingen som äter den, förutom jag.

Helgen har varit skön. Och ledig. Fredagen mös jag och Jakob sönder varandra, kollade lite idol och sov hela natten i soffan. Väldigt härligt och behövande. Lördagen slappade jag hela dagen för att lite senare hänga med Majsan på Mhem. Med häng menar jag snacka skit och dricka vin. Det var lite över sex veckor sedan jag äns smakade på något som liknar alkohol, så kvällen hos Maja blev minstsagt full. Jag blev full. Sedan ringde jag Jakobs lillebror. Ett litet tips till alla som är flickvän till en storebror; Ring inte hans lillebror när du är full och berätta saker som han varken vill eller behöver veta. Du kommer att ångra det.

Nu kom våran lilla kock och håller mig sällskap. Så nu önskar jag alla lycka till med veckan.
bratackhej.

7/11 - Helg på Majas badrumsgolv.

Hej gänget.

Min moster skrev just till mig på facebook och sa att hon hittat min blogg så nu kände jag att jag har lite motivation till att börja igen, när någon för en gångs skull kommenterar den.

Så här kommer ett litet meddelande till familjen på Gotland;
Vi saknar er och hoppas att ni kanske kan komma och hälsa på oss snart.

Nu sitter jag här på Majas badrumsgolv och tittar på medan hon sminkar sig och dricker vin. Vi lyssnar även på rainbow connection, det var länge sedan. Min första lediga helg på länge kommer mest troligt att sluta i dunderkalas, men det känner jag att jag är värd. Hoppas min stackars pojkvän känner samma sak inatt när jag tillslut kastar in handduken.

Det var länge sedan jag satt här och väntade på att damen intill mig ska bli klar med allt fix och trix. För oj, jag kan lova er, det är många timmar jag gjort det. Kan man säga att mitt liv har en hel hög med bortkastade timmar inne på toan med Majsan. Iofs, helt bortkastade är dom ju inte. Jag har fått se och höra väldigt mycket intressant under alla dessa timmar.

Tack för mig. Hej.