4/5 - kanonfest och kärasaker.

Goddagens en helt ny vecka som började med ledighet. Jag har spenderat hela min vakna tid av dagen, dvs från kl.9.00 till typ 15.00, i Jakobs säng. Det har varit väldigt skönt. Sen lämnade jag honom, som förövrigt fyller år idag, till att städa allt han skulle städat under dagen. Jag är en snel tjej.

En lång helg fick vi, det var trevligt. I torsdags hängde jag på stan med mor, vi gör det ganska ofta nu för tiden. Mysigt. Sen sölade jag med Maja som bara fasen tills Jakepacke fick med mig till Nydala och där var det full rulle. Jag hade bestämt mig för att ta det jätte lugnt på torsdagen eftersom vi skulle ha kanonfest hos mamsen på fredagen. Och kanon blev det. Jag hoppade sönder mitt huvud till IR på scharinska och sen fick jag Hallelujah sjunget i örat på Invito. Mamma och Nicke var väldigt avis. Jag förstår dom. Jag har en jädrans tur jag.
Lördagen blev det en till grillning, med Jakobs/Rasmus/Nisses brorsa och hans gäng. Jag var inte till jätte mycket sällskap eftersom jag halv sov. Så det blev en tidig kväll. Söndagen spenderades på Idol. IR spelade och vänner sjöng. En lyckad helg, om ni frågar mig. Och en helt sjukt bra början på sommaren, för nu är jag säker på att den kommer med full fart!

Här får ni lite bilder på sjukt härliga människor;

     
       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback