18/5 - Grattis min mamma.

Jag skriver om en brud som blev känd för att skriva lågdragna, väldigt lama och fruktansvärt tråkiga böcker. Kan hon bli känd och rik för det hon gjort, kan även jag. För att jag är jag. mest därför, sen lite kanske för att jag gör ngt som folk tycker om. Men hur svårt kan det vara? Dom gillade henne. Då borde dom gilla mig. Gånger två. Eller gånger hundra. Gånger hundra tror jag.

Bloggandet kommer att försvinna säger dom. Och jag tror dom.

Idag fyller min mamma år. Grattis till henne. Hur mycket hon fyller vet ingen, det är heller ingen som bryr sig. Huvudsaken är att det är födelsedag och födelsedag ger födelsedags-klappar. Och hon är inte över 45. Så länge man inte är över 45.

Min vän Maja Holm är fortfarande min vän Maja Holm trots att jag inte träffar henne varje dag längre. Det kan vara mitt fel. Mest troligen hennes men det kan även vara mitt. Hon har fått långt blont hår. Jag har fått kort mörkt. Även det är min vän Maja Holms fel. Lite mitt men mest hennes. Maja Holms. (Tänk när hon och Anderas gifter sig, då måste hon döpas om till Maja Unneby. Det är ju bara såå fel!) Unneby Andreasson. Unneby Majasson. Nej gud så fel. GÖR DET INTE!

Nu tackar jag för mig.. tack!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback