29/5 - hardworkandcrazystuff.

Hello handsome,

Nu ska jag fara och jobba medans alla ni andra festar och har er. Have fun!

Jag hatar att det blev fint väder nu..
Jag har en sjukt sexig pojkvän!

18/5 - Grattis min mamma.

Jag skriver om en brud som blev känd för att skriva lågdragna, väldigt lama och fruktansvärt tråkiga böcker. Kan hon bli känd och rik för det hon gjort, kan även jag. För att jag är jag. mest därför, sen lite kanske för att jag gör ngt som folk tycker om. Men hur svårt kan det vara? Dom gillade henne. Då borde dom gilla mig. Gånger två. Eller gånger hundra. Gånger hundra tror jag.

Bloggandet kommer att försvinna säger dom. Och jag tror dom.

Idag fyller min mamma år. Grattis till henne. Hur mycket hon fyller vet ingen, det är heller ingen som bryr sig. Huvudsaken är att det är födelsedag och födelsedag ger födelsedags-klappar. Och hon är inte över 45. Så länge man inte är över 45.

Min vän Maja Holm är fortfarande min vän Maja Holm trots att jag inte träffar henne varje dag längre. Det kan vara mitt fel. Mest troligen hennes men det kan även vara mitt. Hon har fått långt blont hår. Jag har fått kort mörkt. Även det är min vän Maja Holms fel. Lite mitt men mest hennes. Maja Holms. (Tänk när hon och Anderas gifter sig, då måste hon döpas om till Maja Unneby. Det är ju bara såå fel!) Unneby Andreasson. Unneby Majasson. Nej gud så fel. GÖR DET INTE!

Nu tackar jag för mig.. tack!


12/5 - en hemlis.

Jag är kär.

11/5 - godjul gänget!

Hej,
Att jag varit så himla dålig på att skriva är inte mitt fel. Jag skyller allt på honom.

Nu sitter jag här ute i solen och försöker plugga. Det går sådär. Men livet leker som bara fasen. Jag älskar när det börjar bli sommar. Folk är så mysiga. När man är ute och går så ler alla bara åt varandra, det måste ju vara för att alla har dom här mysiga sommar känslorna. Det är härligt. En till sak som är härligt är sköna snubbar som kallar sig pojkvänner. Typ som Jakob.

Denna vecka kommer bestå av en jäkla massa plugg. Typiskt. Jag gillare inte stenhårt.
Men nu äter jag en bulle. Det är gott.

bratackhej.

4/5 - kanonfest och kärasaker.

Goddagens en helt ny vecka som började med ledighet. Jag har spenderat hela min vakna tid av dagen, dvs från kl.9.00 till typ 15.00, i Jakobs säng. Det har varit väldigt skönt. Sen lämnade jag honom, som förövrigt fyller år idag, till att städa allt han skulle städat under dagen. Jag är en snel tjej.

En lång helg fick vi, det var trevligt. I torsdags hängde jag på stan med mor, vi gör det ganska ofta nu för tiden. Mysigt. Sen sölade jag med Maja som bara fasen tills Jakepacke fick med mig till Nydala och där var det full rulle. Jag hade bestämt mig för att ta det jätte lugnt på torsdagen eftersom vi skulle ha kanonfest hos mamsen på fredagen. Och kanon blev det. Jag hoppade sönder mitt huvud till IR på scharinska och sen fick jag Hallelujah sjunget i örat på Invito. Mamma och Nicke var väldigt avis. Jag förstår dom. Jag har en jädrans tur jag.
Lördagen blev det en till grillning, med Jakobs/Rasmus/Nisses brorsa och hans gäng. Jag var inte till jätte mycket sällskap eftersom jag halv sov. Så det blev en tidig kväll. Söndagen spenderades på Idol. IR spelade och vänner sjöng. En lyckad helg, om ni frågar mig. Och en helt sjukt bra början på sommaren, för nu är jag säker på att den kommer med full fart!

Här får ni lite bilder på sjukt härliga människor;