16/3 - en blöt helg.

Hej måndag,

Nu kom början på en ny vecka igen.
Helgen slutade med att jag och Anna tog en blöt promenad till Mariehem, Maja och Anderas nya place. Det är kaos. Vi skulle hjälpa till med upp packning. Men jag tror jag var mer ivägen än till hjälp. Det är rörigt med ni kommer få det bara bra mina vänner. Jag och Anna siktade in oss på vårat rum (vi har själva valt att kalla det de), vi gjort precis allt som Maja ville att vi inte skulle göra med det. Jag tror dom kommer möblera om det när vi inte ser. Annars har jag haft en rellativt torr helg, jag har inte varit ute i onödan. Mest legat hemma och haft det gott. Det blev även en helt alkoholfri helg, villket känns hemskt skönt nu, trots det hade jag en släng av bakiskännsla på söndagsmorgonen. Men det var det värt.

Veckan är så gott som oplanerad, lika så helgen. Vissa säger att "Planer för helgen? Det är ju bara måndag!!". Men jag tycker om att ha lite planer, då brukar veckan gå fortare.

Jag brukar skriva "mina kusiner" men eftersom det även är Jens och Patrik jag pratar om då blir det ju fel. Så om jag skriver "bandet" blir det mer rätt. Men eftersom hälften av bandet är "mina" så ska jag kompromissa det hela med att hädanefter säga "mitt band". Det låter även ganska coolt.
Så, mitt band. (höhö) Är fast i Hamburg. Bilen ville inte ta dom hem. Men man skulle ju kunna säga att det är tur i oturen. Den har ändå kämpat på bra under hela resan och till alla spelningar. Men när den viste att det bara var hem den skulle så kände han väl att han kunde ge upp utan några större promlem. Han hade jätte fel. Dom måste ju ta sig hem!
Så min första tanke var kanske inte helt fel ändå, dom kommer inte kma hem från världen...

Min boendesituation är lite annorlunda just för tillfället. Men man ska inte klaga, det finns dom som har det betydligt mycke värre. Jag har det trots allt väldigt bra. Förutom att mina skor inte riktigt är med på vädret, så jag har alldeles blöta fötter!

Då får jag tacka för mig och önska en trevlig vecka.
Förresten tycker jag att det var häftigt och väldigt otippat att skrik-damen vann melodifestivalen. Det är många som är upprörda. Men det hade kunnat vara Snälla Snälla eller Pip-emilia, och det hade väl varit rent åt helvete.


Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback