5/3 - Den där jävlasemlan.

Hej helg!

Äntligen!
Jag tror aldrig ett lov varit så tråkigt som det här. Herregud. Här har man suttit på sitt feta arsle och bara väntat på att tiden ska gå. Det är ju riktigt tragiskt. Men nu är det helg, woho. Då är alla lediga. Med mig. Gu se skönnt.

Och ja, världen. Jag är förtfarande sjukt besviken och irriterad över min jävlasemla!
För er som inte riktigt hänger med ska jag berätta;
På semeldagen gick jag på affären, och tänkte att jag skulle festa till det med en jävlasemla. Semlor har aldrig varit så viktiga för mig, dom var det inte den här dagen heller. Men blev det, efter detta. Hur som helst, jag går runt där, och ska köpa mig en jävlasemla. Jag hittar, inte en, utan två. TVÅ. i alla förpackningar i alla affärer, TVÅ PACK. Så nu ställer jag frågan; Är singel människor inte värda en semla, eller är det så tragiskt att vara singel att det helt enkelt är meningen att vi ska bli feta? Jag ville ha en enkel jävlasemla. Men icket, det fanns bara två. Så jag gick hem, utan en jävlasemla.

Jag vet att det är för sent nu. Men jag går här och väntar på att ngn ska ge mig en jävlasemla. Tills dess, kommer jag fortsätta vara en bitter kvinna. En snygg, het och snuskit cool bitter kvinna. Som trots den jävlasemlan är rätt nöjd.

Kom igen nu gänget, kan vi hitta på ngt skoj i helgen?

Kommentarer
Postat av: frida

jag har semelbullar hemma, mammas hembakade ;) bara hojta till


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback