29/3 - jag kommer spy sönder dig.

Menhej... Idag skulle jag kunna ge mitt liv, min mamma, mina vänner alla mina pengar som inte finns, till precis vem som helst som bara kunde sätta en kula i skallen på mig. Jag är inte gjord för tre dagars håll igång. Jag är på tok för otuktad. Men jäklar vad jag har haft roligt. Fredagen blev en tokfylla som var en av dom mest lyckade på länge. Lördagens kalas var något utöver det vanliga, väldigt intressant och sjukt roligt.

Jag har även kastat bort ett 3dagars umeå open band. Jag såg en spelning. Av ett band som jag dessutom sett miljarder ggr tidigare. Men det måste jag ändå ge er killar, det är aldrig detsamma, det blir aldrig tråkigt och det är alltid helt crazy!

Nu ska jag åka och fika med brudsen. Jag vet inte vem jag fösöker lura, inte kommer jag fika speciellt mycke, jag kommer mest sitta och äcklas över deras flottiga bullar och sötsliskiga bakelser. Jag som annars är en sucker för godsaker har inte riktigt aptiten med mig idag. Men det kanske vänder.

Jävlar vad jag ska mysa sen. Jag ska mysa bort helgens alla blåmärken och sår. Om det gick, så skulle jag lyckas. För jag ska mysa hårt, som fasen.
bratackhej.


Kommentarer
Postat av: isssssse

Jag hade också tredagars band, jag såg dock lite fler spelningar än du, men somsagt så var industri royal så grym bra! Det var faktist första gången jag hörde dom!ha det bra!"


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback