25/3 - kom igen, knäck mig.

Hello all you handome fuckups out there.

Min vän Anna blev lite upprörd över min rubrik förra inlägget, så jag har bestämt mig för en grej, jag ska gå in för groteska och fula rubriker. Om ngn har en bra idé så informera mig gärna om den.

Jag kommer vara så jäkla hängig och trasig på söndag. Anna fyller år på fredag och då blir jag utlurad, sen har vi 50års festen på lördagen, villket inte kommer bli en lugn fest. Det roliga med den festen är ju att snitt åldern är på typ 25.
Jag har 200kr kvar denna månad, det är så sjukt synd om mig. Det kan ni inte säga ngt om. Shit. Jag kommer ha så fruktansvärt tråkigt resten av månaden, jag får se till att leva ut allt den här helgen.

Jag och Maja satt och läste diarium inlägg från 2004 - 2007 på apberget idag. Det var faktiskt riktigt roligt, men jag insåg även villken tok man var. (/är?) Humörsvängningarna var ju helt otroliga. Och vad var privatlivet på den tiden? Allt som hände, allt man kände och gjorde skrev man gärna ner med endel svordomar och stora bokstäver. Men var och varannat inlägg berättade jag ju iaf hur mycket jag älskar Maja Holm. Din stackare, säger jag det inte tillräckligt ofta längre? Äh, du klarar dig.
"Zigg, znuz och champagneglaz med fyllning" -  nyår 06

Nu ska jag kila vidare och citera mig själv när jag var 17;
pussochkramgummibanan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback