1/3 - Två sjukt trasigt tjejer.

Hej alla,

Om jag hade orkat hade jag tagit kort på min kropp så ni verkligen förstår hur jäkla trasig helg vi haft.
Jag är blå, blå, blå och lite röd. Har även en och annan bula och skrapsår. Och det värsta av allt, jag vet inte hur dom kommit till. Ingen vet hur dom kommit till. Det är läskigt.

En sammanfattning av det trasiga (för er som är det minsta intreserade, ni andra, vad fan gör ni då inne på min blogg?!)
Fredagen börjasde med en lagomt dryg bussresa. Sen höll vi på att missa stoppet. Hade vi inte hoppat i sista sekund hade vi hamnat i haparanda. Ja, sen kommer vi upp till en lägenhet där vi i vårat stilla sinne redan paxat vardagsrummet att sova på våran madrass i. Men dom hade inget vardagsrum. Vi inser även när vi kommer in genom dörren att vi är ju för fan 10pers på 50kvm. Men mysiga och sociala som vi är gick det bara fint. En liten äckelkännsla såhär i efterhand eftersom ormgrops kännslan fortfarande sitter i. Haha. Tillbaka till fredagen. När vi kommit igång lite skulle vi gå och käka på ett billigt ställe där dom sålde pizza. Jag frågade när vi börjat gå om dom tog kort. Alla började skratta, vi förstod mycker snart varför. När vi kom till deras skola blev vi lite fundersamma. När vi sen går i mörka koridorer blev det lite creepy, när vi sen går ner för två trappor och hamnar i källaren håller vi på att kissa på oss. Vad fan gör vi i deras skolas källare kl.8 på en fredag? Vi går genom en dörr som det så gulligt står "Iglon" på. Och där står det tre snubbar bakom en bar och säljer pizza, som dom köpt från en pizzeria. Dom säljer även cider, öl och lite sprit. Dom värmde upp pizzan i ett mackjärn. Trotts allt det skumma så var det rtiktigt mysigt, måste jag säga. men väldigt underligt. Sen gick vi ut, klamydia grottan kallade dom stället. Inte jätte konsigt. Sen blev det efterfest och mys.
Lördagen började segt. Alla erkände då att dom varit betydligt mycket fullare än dom trott. Vi åt, sov och åt. Sen bar det av igen. Ut. På ett as stort place med mycker udda folk. Vi gick och åt. Ena snubben somnade mitt i maten. Den andra hade vi tappat bort. Sen hem i 110km/h. Vad som hände sen måste jag lämna till dom som faktiskt har ngn koll.

Jag orkar faktiskt inte lägga upp några bilder. Dom flesta är bara störda. Några är dimmiga och några ser man inte riktigt vem som är vem, vi slutade upp som lika stora idioter allihopa.

Två viktiga saker vi lärt oss den här helgen;
K gillar tjocka tjejer.
En sång.

Två meningar som blivit sagda mest under resan;
K gillar tjocka tjejer.
K gillar tjocka tjejer

Två viktiga saker som följde med hem;
K gillar tjocka tjejer.
Maja Holm.

Jag tänker alsvluta detta inlägg med att säga tack för en sjuk kul helg.
Jag tänker även fråga mig själv och alla andra att hur kommer det sig att vi åker från Umeå till Luleå för att ha kul med lite annat folk, det folk vi träffar, är dom från Umeå. Jag tycker det är så konstigt hur det kan bli så. Men kul vare.

Nu ska jag duscha, igen. Och mest troligen igen och igen.
Jag vill be om ursäkt och säga tack.

Pusshej.

Kommentarer
Postat av: J

Studying laaaw, making a responsible choise for my future..! :D En helg som man har svårt att komma ihåg men trots det sent kommer att glömma. :) kram

2009-03-03 @ 19:49:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback