29/3 - jag kommer spy sönder dig.

Menhej... Idag skulle jag kunna ge mitt liv, min mamma, mina vänner alla mina pengar som inte finns, till precis vem som helst som bara kunde sätta en kula i skallen på mig. Jag är inte gjord för tre dagars håll igång. Jag är på tok för otuktad. Men jäklar vad jag har haft roligt. Fredagen blev en tokfylla som var en av dom mest lyckade på länge. Lördagens kalas var något utöver det vanliga, väldigt intressant och sjukt roligt.

Jag har även kastat bort ett 3dagars umeå open band. Jag såg en spelning. Av ett band som jag dessutom sett miljarder ggr tidigare. Men det måste jag ändå ge er killar, det är aldrig detsamma, det blir aldrig tråkigt och det är alltid helt crazy!

Nu ska jag åka och fika med brudsen. Jag vet inte vem jag fösöker lura, inte kommer jag fika speciellt mycke, jag kommer mest sitta och äcklas över deras flottiga bullar och sötsliskiga bakelser. Jag som annars är en sucker för godsaker har inte riktigt aptiten med mig idag. Men det kanske vänder.

Jävlar vad jag ska mysa sen. Jag ska mysa bort helgens alla blåmärken och sår. Om det gick, så skulle jag lyckas. För jag ska mysa hårt, som fasen.
bratackhej.


25/3 - kom igen, knäck mig.

Hello all you handome fuckups out there.

Min vän Anna blev lite upprörd över min rubrik förra inlägget, så jag har bestämt mig för en grej, jag ska gå in för groteska och fula rubriker. Om ngn har en bra idé så informera mig gärna om den.

Jag kommer vara så jäkla hängig och trasig på söndag. Anna fyller år på fredag och då blir jag utlurad, sen har vi 50års festen på lördagen, villket inte kommer bli en lugn fest. Det roliga med den festen är ju att snitt åldern är på typ 25.
Jag har 200kr kvar denna månad, det är så sjukt synd om mig. Det kan ni inte säga ngt om. Shit. Jag kommer ha så fruktansvärt tråkigt resten av månaden, jag får se till att leva ut allt den här helgen.

Jag och Maja satt och läste diarium inlägg från 2004 - 2007 på apberget idag. Det var faktiskt riktigt roligt, men jag insåg även villken tok man var. (/är?) Humörsvängningarna var ju helt otroliga. Och vad var privatlivet på den tiden? Allt som hände, allt man kände och gjorde skrev man gärna ner med endel svordomar och stora bokstäver. Men var och varannat inlägg berättade jag ju iaf hur mycket jag älskar Maja Holm. Din stackare, säger jag det inte tillräckligt ofta längre? Äh, du klarar dig.
"Zigg, znuz och champagneglaz med fyllning" -  nyår 06

Nu ska jag kila vidare och citera mig själv när jag var 17;
pussochkramgummibanan

25/3 - GE MIG!

Risken finns att jag kommer vika mig.
Jag borde verkligen inte. Men kommer mest troligen.

Haha. Jag suger,

23/3 - Stoppa fingrarna i halsen på mig.

Hej era jävlar,

Veckan började ju helt fantastiskt, verkligen. Fick reda på att den här månaden har 600kr att erbjuda mig. Och med det ska jag betala allt. Jag vet inte riktigt men jag gillare inte stenhårt. Jag är lagomt less. Så nu har jag bestämt mig, inget mer nikotin, överhuvetaget. Önska mig lycka till. Det har även dykt upp andra små grejer som gör mig lagomt fundersam här i den annars händerlselösa vardag. Det jag vill komma fram till är att jag är en bitter kvinna, utan pengar och utan ett sprudlande humör och roliga vitsar. Som en inte helt bortkommen snubbe en gång sa till mig,
"Hannah, du är inte bäst på att markandsföra dig själv direkt." Och jag tror bestämt han har rätt.

Helgen besod av jobb och ikea. Jag höll på att inte få åka med hem från staden som nu mera kallar sig Norrlands huvudstad. Men vi knölade in mig där bak bland skohorn och kattfiltar. Själv syrde jag fint upp ett xbox åt lillebror.

Nu är det bara för Hannah Dunkels att ta tag i sig själv, försöka se livet från den lite ljusare sidan av 600kr och helt enkelt ta tag i dom små grejer som gör mig lite sådär trött i huvet, ni vet. (Haha). Heeeejdåååå

16/3 - en blöt helg.

Hej måndag,

Nu kom början på en ny vecka igen.
Helgen slutade med att jag och Anna tog en blöt promenad till Mariehem, Maja och Anderas nya place. Det är kaos. Vi skulle hjälpa till med upp packning. Men jag tror jag var mer ivägen än till hjälp. Det är rörigt med ni kommer få det bara bra mina vänner. Jag och Anna siktade in oss på vårat rum (vi har själva valt att kalla det de), vi gjort precis allt som Maja ville att vi inte skulle göra med det. Jag tror dom kommer möblera om det när vi inte ser. Annars har jag haft en rellativt torr helg, jag har inte varit ute i onödan. Mest legat hemma och haft det gott. Det blev även en helt alkoholfri helg, villket känns hemskt skönt nu, trots det hade jag en släng av bakiskännsla på söndagsmorgonen. Men det var det värt.

Veckan är så gott som oplanerad, lika så helgen. Vissa säger att "Planer för helgen? Det är ju bara måndag!!". Men jag tycker om att ha lite planer, då brukar veckan gå fortare.

Jag brukar skriva "mina kusiner" men eftersom det även är Jens och Patrik jag pratar om då blir det ju fel. Så om jag skriver "bandet" blir det mer rätt. Men eftersom hälften av bandet är "mina" så ska jag kompromissa det hela med att hädanefter säga "mitt band". Det låter även ganska coolt.
Så, mitt band. (höhö) Är fast i Hamburg. Bilen ville inte ta dom hem. Men man skulle ju kunna säga att det är tur i oturen. Den har ändå kämpat på bra under hela resan och till alla spelningar. Men när den viste att det bara var hem den skulle så kände han väl att han kunde ge upp utan några större promlem. Han hade jätte fel. Dom måste ju ta sig hem!
Så min första tanke var kanske inte helt fel ändå, dom kommer inte kma hem från världen...

Min boendesituation är lite annorlunda just för tillfället. Men man ska inte klaga, det finns dom som har det betydligt mycke värre. Jag har det trots allt väldigt bra. Förutom att mina skor inte riktigt är med på vädret, så jag har alldeles blöta fötter!

Då får jag tacka för mig och önska en trevlig vecka.
Förresten tycker jag att det var häftigt och väldigt otippat att skrik-damen vann melodifestivalen. Det är många som är upprörda. Men det hade kunnat vara Snälla Snälla eller Pip-emilia, och det hade väl varit rent åt helvete.


Pusshej!

9/3 - YEY!

Hej världen,
Hannah Dunkels nailed the test! Jag är trots allt bäst.
Nu kommer det en sån tid då det händer saker precis hela tiden. Folk fyller år till höger och vänster. Folk gör saker, det blir vår och människor blir som tokiga. Och jag som går i skolan har en hög med ledig tid som kommer upp lite nu och då. Så sommaren är nog inte så långt bort som man kan tro!
Nu är jag trött, det har varit lov en hel vecka med jag skulle då se till att gå av just under helgen. Nu ska jag gå och sola, under en lampa på strandpromenaden. Hej.

Det dyker hela tiden upp små glimtar av lycka lite här och var i livet.
8/3 - Göreba.

Skjut mig.

Igår bestämdes det att vi skulle se melodifestivalen och ta nått glas vin. Det slutade med en kanon fylla jag inte hade räknat med. Kvällen var jätte trevligt. Jag är nöjd.

Jag hade planerat en dag i sängen men den planen gick inge vidare bra att hålla. Jag ska masa mitt feta arsle ner på stan och fika, mysigt. SEN ska jag lägga mig i sängen och må som bara en bakfull lite smått bortgjord jag kan må. Helt fantastiskt!

Hoppas ni haft en trevlig helg.
Bratackhej,

7/3 - Hello happy bunny.

Hej,

Idag är humöret på topp. Jag mår bara helt fantastiskt bra. Jag tror det är vårkännslorna som börjat tina fram. Vi har spenderat hela dagen ute på promenad idag, jag och Maja. Det har varit sjukt skönt och väldigt mysigt. Nu däremot börjar jag bli lite trött. Jag sov ca.3 timmar idag, Maja ringde och störde skönhetssömnen totalt.

Ikväll blir det enbart mys med lagomt mycket vin.

Jag gillar läget, gör du?

5/3 - Den där jävlasemlan.

Hej helg!

Äntligen!
Jag tror aldrig ett lov varit så tråkigt som det här. Herregud. Här har man suttit på sitt feta arsle och bara väntat på att tiden ska gå. Det är ju riktigt tragiskt. Men nu är det helg, woho. Då är alla lediga. Med mig. Gu se skönnt.

Och ja, världen. Jag är förtfarande sjukt besviken och irriterad över min jävlasemla!
För er som inte riktigt hänger med ska jag berätta;
På semeldagen gick jag på affären, och tänkte att jag skulle festa till det med en jävlasemla. Semlor har aldrig varit så viktiga för mig, dom var det inte den här dagen heller. Men blev det, efter detta. Hur som helst, jag går runt där, och ska köpa mig en jävlasemla. Jag hittar, inte en, utan två. TVÅ. i alla förpackningar i alla affärer, TVÅ PACK. Så nu ställer jag frågan; Är singel människor inte värda en semla, eller är det så tragiskt att vara singel att det helt enkelt är meningen att vi ska bli feta? Jag ville ha en enkel jävlasemla. Men icket, det fanns bara två. Så jag gick hem, utan en jävlasemla.

Jag vet att det är för sent nu. Men jag går här och väntar på att ngn ska ge mig en jävlasemla. Tills dess, kommer jag fortsätta vara en bitter kvinna. En snygg, het och snuskit cool bitter kvinna. Som trots den jävlasemlan är rätt nöjd.

Kom igen nu gänget, kan vi hitta på ngt skoj i helgen?

5/3 - MEN SOV!

Öhhhh.
Jag är så less. Jag kan inte sova. Och varför kan jag inte sova? För att jag suuuuger.
Åhja, jag suger så hårt att det gör ont.

Eftersom jag inte kan sova så har jag sysselsatt mig med andra saker än just sova. Och när klockan närmar sig två en onsdagsnatt är det inte jätte mycket folk uppe och kan hålla mig sällskap, eftersom jag är ensamast i hela världen med att ha sportlov. Sportlov suger. Hur som helst, jag har gjort annat. Som tex;

  • Gjort en ansiktsmask, mitt face ser nu ut som en tomat och jag ångrar det starkt.
  • Druckit 2liter vatten villket slutar i mång toalettbesök.
  • Jag har kollat VK och fått reda på att björklöven bytt bestämmar-snubbe. (såå ocoolt)
  • Skickat en liten tanke till Maja och U. Dom två har tur som hittat varandra.
  • Jag har duschat, gjort inpackningar, inspekterat mitt lysröda ansikte..
  • Lyssnat så mysmusik som jag tycker jag borde somnat av. Men icket.
  • Jag har försökt snoka reda på dom som snokat reda på mig, men utan resultat.
  • Planerat min helt oplanerade morgondag.
  • Väntat på att ngn annan stackare som inte kan sova ska ringa. Det har inte heller gått som planerat. 

Hur har eran natt varit? Sovit gott?
Jag är så bitter. Det får knappast ngn att tänka tanken att "åh, Hannah ska jag nog ringa. Hon är alltid så glad och gullig." Hah, in my ass. (Ni som skulle slås av tanken, jag är så jävla rolig. Fasen vad jag är kul. Helst sjukt...)
Jag har kommit på mig själv att vara lite av en blogg-nörd. Jag har även insett att jag gillar att göra listor. Listor är kul. Det står nog på min topp-tre-lista.
Fan vad jag är tragisk. Haha. Godnatt.


4/3 - Studying law.

Det var en något anonym snubbe som gjorde en inte lika anonym komentar nyss..
(Jag gissar på snubbe för den enda jag tror skulle komentera med den texten skulle vara en av dom, snubbarna)
Och det känns bra, för nu vet vi ju att det inte bara är vi som har svårt att komma ihåg helgens alla detaljer.

"Studying laaaw, making a responsible choise for my future..! :D En helg som man har svårt att komma ihåg men trots det sent kommer att glömma. :)"

Sen eftersom jag nu vet att you found me, så skulle jag villja be pojkarna att spela in den vackra skönsång vi fick genomlida under helgen, det är nämnligen det enda vi saknar, bilderna och alla dessa blåmärken har vi redan. Det är nu bara sången som fattas.

Tackhej.

3/3 - otuktad tjej.

Jag har sportlov. Senast jag hade sportlov var när jag gick i 9an. Haha. Coolt.
Nästa vecka är det skola igen, och prov, igen. Stackars Hannah.

Jag tror inte jag tagit igen mig efter helgen än. Det är nog som Maja säger, vi börjar bli för gammla för en hel helg. Eller så är det som jag säger, att vi bara inte är tillräkligt tuktade. Vi måste tukta upp oss Maja, det är ju pinsamt!

Om två veckor kommer dom hem från världen.
Jag förstår att dom inte vill hem, fy fan. Det här vädret får ju vem som helst att bara villja lägga sig under sängen och gråta. Jag längtar till sommaren att det börjar göra ont snart.

Sen behöver jag ngn som kan göra min vardag lika trevlig och behaglig som helgerna.
Gärna nu på en gång.

Pussochhej.


1/3 - Två sjukt trasigt tjejer.

Hej alla,

Om jag hade orkat hade jag tagit kort på min kropp så ni verkligen förstår hur jäkla trasig helg vi haft.
Jag är blå, blå, blå och lite röd. Har även en och annan bula och skrapsår. Och det värsta av allt, jag vet inte hur dom kommit till. Ingen vet hur dom kommit till. Det är läskigt.

En sammanfattning av det trasiga (för er som är det minsta intreserade, ni andra, vad fan gör ni då inne på min blogg?!)
Fredagen börjasde med en lagomt dryg bussresa. Sen höll vi på att missa stoppet. Hade vi inte hoppat i sista sekund hade vi hamnat i haparanda. Ja, sen kommer vi upp till en lägenhet där vi i vårat stilla sinne redan paxat vardagsrummet att sova på våran madrass i. Men dom hade inget vardagsrum. Vi inser även när vi kommer in genom dörren att vi är ju för fan 10pers på 50kvm. Men mysiga och sociala som vi är gick det bara fint. En liten äckelkännsla såhär i efterhand eftersom ormgrops kännslan fortfarande sitter i. Haha. Tillbaka till fredagen. När vi kommit igång lite skulle vi gå och käka på ett billigt ställe där dom sålde pizza. Jag frågade när vi börjat gå om dom tog kort. Alla började skratta, vi förstod mycker snart varför. När vi kom till deras skola blev vi lite fundersamma. När vi sen går i mörka koridorer blev det lite creepy, när vi sen går ner för två trappor och hamnar i källaren håller vi på att kissa på oss. Vad fan gör vi i deras skolas källare kl.8 på en fredag? Vi går genom en dörr som det så gulligt står "Iglon" på. Och där står det tre snubbar bakom en bar och säljer pizza, som dom köpt från en pizzeria. Dom säljer även cider, öl och lite sprit. Dom värmde upp pizzan i ett mackjärn. Trotts allt det skumma så var det rtiktigt mysigt, måste jag säga. men väldigt underligt. Sen gick vi ut, klamydia grottan kallade dom stället. Inte jätte konsigt. Sen blev det efterfest och mys.
Lördagen började segt. Alla erkände då att dom varit betydligt mycket fullare än dom trott. Vi åt, sov och åt. Sen bar det av igen. Ut. På ett as stort place med mycker udda folk. Vi gick och åt. Ena snubben somnade mitt i maten. Den andra hade vi tappat bort. Sen hem i 110km/h. Vad som hände sen måste jag lämna till dom som faktiskt har ngn koll.

Jag orkar faktiskt inte lägga upp några bilder. Dom flesta är bara störda. Några är dimmiga och några ser man inte riktigt vem som är vem, vi slutade upp som lika stora idioter allihopa.

Två viktiga saker vi lärt oss den här helgen;
K gillar tjocka tjejer.
En sång.

Två meningar som blivit sagda mest under resan;
K gillar tjocka tjejer.
K gillar tjocka tjejer

Två viktiga saker som följde med hem;
K gillar tjocka tjejer.
Maja Holm.

Jag tänker alsvluta detta inlägg med att säga tack för en sjuk kul helg.
Jag tänker även fråga mig själv och alla andra att hur kommer det sig att vi åker från Umeå till Luleå för att ha kul med lite annat folk, det folk vi träffar, är dom från Umeå. Jag tycker det är så konstigt hur det kan bli så. Men kul vare.

Nu ska jag duscha, igen. Och mest troligen igen och igen.
Jag vill be om ursäkt och säga tack.

Pusshej.