22/6 - FÖDELSEDAG.

YEEEEYY! Grattis till mig.
Födelsedagen har börjat väldigt bra, och det vackra vädret gör det inte sämre. Nu ska jag och Joppe ner på stan och shoppa + mest troligen en glass. Sen ikv blir det fika och mys.

Maja Holm, min bästa vän Maja Holm. Skickade det lamaste och mest obetydliga grattis-smset genom tiderna. Men efter alla sånger och långa sms så var det ungefär vad som behövdes, måste jag säga. Och sen då, vad hade jag förväntat mig? Haha.

Ha en bra dag. Kyss

18/6 - mamma, pappa, barn.

Hej världen!

Jag har nu börjar acceptera det faktum att jag för otur med mig, när det gäller alla sorters spel. Min stackars lillebror kommer snart be mig på sina bara knän att jag inte ska komma på fler matcher. Dom vinner aldrig när jag är med.
Hur som hlest så har jag och min man som jag nu mera kallar honom, änu ett smeknamn för stackarn, vi har lekt mamma appa barn idag, barnvakt åt lillebror. Skrikit på matcher och ätit pankakor. Väldigt fint gjort.

Imorgon är det midsommar, vi kommer få en hel mysig dag/kväll. Det börjar med att jag och Jakob ska på vad dom kallar sill-lunch hos hans vän och sen blir det tjej middag med en och annan snubbe. Kvällen kommer avslutas hos Daniel med killarna och deras alla tjejer. Bra skit. Så nu håller vi en tumme för vädret som ändrats minst 10ggr på två dagar.
Jag fyller år som bara fan på måndag. Grattis till mig.

Någon Anderas kommer vi inte få ha som våran över midsommar, han ska envisas med att vara ngn annan stanns.

Tack för mig.

6/6 - Sommarfest och söndag.

Hej, Det är en väldigt röd dag idag. Alltså söndag på en lördag. Så jag gör som dom har bestämt, jag har söndag idag. Igår var det sommarfest, väldigt trevligt. Vi tjurade oss igenom den kalla sommarkvällen på altanen med dricka och sång. Studion besöktes även den, mamma gillade det. Och dom.

 Nu ska jag fortsätta se denna världelösa match mellan Sverige- Danmark. Heja.

3/6 - Jag har en kusin..

Jag har en kusin. Erik heter han. Ibland tar han en cigarr, eller tre..

2/6 - tillbaka till verkligheten.

Hej folket,

Nu är jag hemma och tillbaka till verkligheten. Det är okej. Men jag trivdes, trots att jag är en usel friluftsmänniska. Det var soligt och mysigt. En Jakob och mkt smådjur. Lite för mkt smådjur.

Yran för min del blev en flopp. Jobbade hela fredagen. Var dock ute i hettan hela lördagen men kvällen hade enbart migrän att erbjuda mig så det blev sängen kl.10. Typiskt.
Men nu är det sommar på riktigt. Med färg på huden och sol, dessutom en jäkla massa födelsedagar och snart midsommar. I like it. Linn och Andreas blir äntligen systemet-myndiga, grattis till dom. På tal om Andreas så försöker jag nu få tag i hans/min flickvän som jag inte sett löken av sen i lördags på dagen, jag gillare inte tok mkt. Men jag gissar att jag får skylla mig själv.
På fredag är det sommar fest, med 8+ och regn. Haha. Så jävla otur! Men vädergubbarna har haft fel förr.

bratackhej.