24/6 - Grodan.

Hej världen.

Jag är tillbaka, men bara för en stund.
Senaste tiden har jag spenderat väldigt mkt ute på en liten ö med massor av små djur och färg. Jag och Jakob har nu inte bara en adoptivfilt och påny, utan även en adoptivgroda, han heter Göran. Hur som helst, jag har målat och rivit så det stog härliga till. Men nu är vi klara. Så nu har jag tid att sura över vädret, känna mig lite nere för att jag valt att inte göra ett skit en dag som denna, och panika ur lite smått över brist på jobb.
Undertiden vi målade som mest hade vi även sune i bakgunden, på band! Väldigt roligt. Sune fick mig att tänka på en sak jag aldrig riktigt tänkt på förr, att man måste pussas försiktigt, annars gör det ont!

Nu börjar det hända saker snart. Mkt som kommer igång, jag gillar när det händer saker.

Have a nice life.

6/7 - Det var en gång..

Hej igen, jag ångrade mig. Jag kommer kanske, ibland ta en liten paus från sommarlovet och skriva. Ibland.

Jag träffade en snubbe en gång, i Luleå när jag och Maja Holm åkte dit och hälsade på vår gammla vän. Vi tänkte ta en liten paus från livet och träffa lite folk. Vi hängde med ett skönt gäng snubbar som sjöng och visade oss vad en riktig fylla innebar. En av killarna som vi kan kalla (och gjorde) Rasmus, tog mig kanske inte direkt med storm på en gång, men med en stinkade fylle andedräkt och champageflaska i halsen på ett av lulehaken fick han mig trots allt att falla en aning. När han några veckor senare spelade och sjöng för mig en natt föll jag pladask. Då var han inte längre en full fjant som inte kunde stå. Han var het. Och är fortfarande. Inte kunde man tro att jag skulle stöta ihop med the love of my life i Luleå, och på det sättet. Livet har endel knäppa snurrar att överraska en med. Nils Jakob Karlsson aka. Rasmus var en av dom knäppa snurrarna, tack!

Nu är det slut gullat.
Jag behöver ett jobb. Och det är nu. Typ precis exakt nu på en gång.

På lördag ska jag ut och tills dess ska jag försöka bli frisk. Jag fick ngn typ av magsjuka och sen dess har jag kännt mig skit dålig. Sover hela tiden och är jätte trött i kroppen. Jag gillare inte och är väldigt gnällig.

Tack för mig. Vi hörs kanske.

5/7 - Sommarlov.

Hej, det är sommar så jag tror jag har tagit ngn typ av sommarlov från bloggandet.
Man får tydligen göra det, säger dom. Så vi ses till hösten.

Puss