22/2 - Afapet & Epidemin.

Hej en jätte lugn helg.

Ifredags, så var jag fet.
Idag, har jag varit fet.
Och med fet menar jag att jag inte gjort ngt alls, och med inte gjort ngt alls menar jag att jag inte gått ut.

Ikväll har jag sett melodifestivalen och spelat alfapet med mor och lillebror. Jag tror inte jag skarattat så mycket på länge!
Kasper är jätte dålig förlorare. Det är inte jag. Inte mamma heller. Han blir så sur att vi till och med gav honom ordet "lösssax" Haha. (En kam man klipper löss med)

Det har startat en epidemi här i Umeå. Den kallas "the break up". Och den är inte att leka med. När du väl fått den så finns det inget att göra. Den kommer sakta äta upp dig medans allt bit för bit försvinner. Man kan självklart förebygga att den här typen av epidemi inträffar. Men det krävs hårt arbete och mycke kärlek. Men trotts en jäkla massa kärlek och endel lyckopiller så är det inte hundra procent säkert. Den kommer när man minst anar det. Och den sprider sig, fort. Så vi varnar allmänheten, gör inget dummt. Var inte ute för sent. Ha mobilen på. Se till att byxorna sitter rätt och se tillbaka lite då och då. Men det viktigaste, kom ihåg att ord inte spelar någon roll, det är handlingen som räknas.
Då tackar vi för oss, här på "the break up" smitts föreningen. Håll kolla på varandra.

Jag har börjat sakna mina vänner i gbg en anng nu. Det är så jäkla länge mellan gångerna vi ses.

Tackförmighej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback