3/2 - Jag borde få pris!

Hej,

Jag tänkte börja mitt nya inte så tragiska Hannah med att göra en snabb och ganska oviktig ändring just här på bloggen med "I'm sorry, but you suck."
Och med det vill jag nu få fram att, "du" suger. "Du" är ingenting speciell person. Jag menar mest att Du suger. Det gör inte Jag.
Dom här dagarna av helt onödigt grinande har fått mig att inse att GUD NEJ, jag vill inte vara sån. Har aldrig tidigare varit och vill aldrig mer bli.
Egentligen hade jag ju självklart velat smälla in mitt typiska "I cant believe you dont love me, I'm perfect" också. Men det hade sett lite för ihop knölat ut. Vissa hade även tyckt att jag var lite FÖR självgod. Och om man bortser från dom senaste tre dagarna så har dom kanske inte helt fel. Jag är ganska självgod. Men på ett bra sätt. Ohja. I love me.

Jag valde att spendera kvällen helt med mig själv idag. Det känns lite konstigt. Jag är nästan aldrig helt själv. Jag trodde jag hatade det men måste erkänna att det är ganska skönt. Så länge man har ngt att göra...

Jag bjöd in mig själv på vin på fredag. Hos Erik. Jag frågade även om det erbjuds mat men då fick jag ett nej. Så nu funderar jag på om jag måste avböja en vin kväll utan mat eller om jag ska äta min mat själv och sen åka dit och bli full. Han sa att han även skulle sova tidigt. Och jag förstår hans tanke, om han tänk dricka vin utan mat i magen, då blir det lätt en tidig kväll. Det har han lärt oss alla.

Nu ska jag gräva ner mig i One tree hill och sen sova.
Trevlig kväll.


Kommentarer
Postat av: Öjbrandt

hej min vän, jag tänker på dig, och jag saknar dig. vad sägs om att ses någon dag framöver? kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback