24/2 - Våran turné.

Ahhh, hej!

Jag sitter hemma. Jag har aldrig pluggat såhär mycket inför ett prov förr. Jag hoppas för alla nära och kära att det nu går bra. Herregud. Nu väntar jag på att Cissi ska ringa så jag får lite expert hjälp. Haha.

Jag lyssnar på Hallelujah och slängde en liten tanke till Smiley.

Idag var det ju snorfint väder. Men jag har inte tagit tillvara på dagen överhuvetaget.
Och jag tror itne jag kommer göra bättre ifrån mig senare heller. Jag är lite för cool.

Jag fick en liten uppdatering av Erik Dunkels igår.
Det går bra för dom. Dom är lite bruna. Men Jens har fortf. kvar sitt hår. Och sitt skägg. Sen försökte han övertyga mig om att lules buskfall var äkta, men jag vet inte riktigt om jag tror det än. Vad säger ni?
http://industriroyal.com/ - Den spanska leveransen.
Dom har även hittat ngn snubba som ska göra en falsk reggplåt åt dom nu, eftersom den riktiga blev stulen (?). Jag vet inte vad som skulle vara bäst, åka runt utan eller med en falsk.
Men snart kommer dom hen, jag är tveksam på om dom kommer vara hela. Jag gissar att Erik kommer vara trasigast, och på en knapp andraplats kommer Jens. Sen tror jag Joel ligger på en stadig tredjeplats medans Patrik, den stackarn som gått på antibiotika kommer på en stolt fjärdeplats. Lycka till killar!

Jag och Maja ska göra våran egna lilla tuné. Vi startar i Umeå, på fredag. Sen åker vi en lång väg men slutar i Luleå. Vi har inte riktigt bestämt hur många fester vi ska krascha, eller hur många soptunnor vi ska sova i. Men det är ju själva grejen med en turné, allt ska inte vara förutbestämt. Lycka till, oss.

Kommentarer
Postat av: Majsan

Råck änd råll bejbi.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback