18/2 - Efterlysning.

Hej gänget,
Alla som hittat hem.

Jag är rädd att mina kusiner med bihang inte kommer hitta hem igen. Sist jag såg av dom hade Jens och Lule tappat bort sig i Spanien, Erik hade blivit sur och gått, vart visste dom inte. Joel och Patrik hörde jag ingenting om. Jag hoppas dom hittar tillbaka. Lule hitta iaf ngt i busken.
Det klipp jag såg av dom just innan det där var Jens inte alls så stadig på fötterna. Så jag känner inte att jag är helt säker på att det kommer sluta jätte bra för våra vänner på resande fot. Men det är väl själva grejen med Turnén.
Jag hörde även Joel säga att han ville ha sex i en byggnad jag inte riktigt uppfattade namnet på. Vem bryr sig om namnet på byggnaden, iofs. Joel, skärp dig! Men what the fuck, det var ju hans födelsedag. Grattis till honom.

Här sitter jag mitt i natten och lyssnar på George Michael - Faith. Jag tänker lite extra just ikväll. Jag brukar annars hata såna kvällar. Men jag tror inte det gör något. Förutom att jag blir lite stressad över att jag ska upp snart...

Den 27de åker jag och Maja till Luleå. Haha.
För att tillslut och äntligen hälsa på vår inte jätte nya vän Pötz. Jag tror det kan blir riktigt kul. Han har till och med ordnat oss ett eget rum. Jag undrar vem han slängde ut. Alltså, vem vi ska akta oss för.

Nej, nu ska jag stänga ögonen för bara några minuter för att sedan inse att det inte är någon idé att äns försöka sova och kanske tom glo lite på tv.

Ha en trevlig natt. Och nu håller vi alla tår för att gänget i det människo-slukande-landet tar sig hem tillslut och att dom inte gjort sig allt för illa. Och att Joel fortfarande har sin oskuld kvar. Och att Lule kommit upp ur busken.

Tackhej.

Kommentarer
Postat av: Änni

hannah du är en "hilarious" bloggare - löv it!

2009-02-19 @ 15:18:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback