14/2 - Utgången helg med identitetsbyte.

Hej alla,

Jag vet inte riktigt vad jag känner för allt detta med dig och mig. Jag hoppas att allt en vacker dag kan bli helt bra. Och att vi alla kan känna oss glada och lyckliga. Nu är jag hemskt trött. Vi måste börja göra det lite roligt.

Jag har hela veckan varit as taggad på helgen, fredagen mest. Och med all rätt, vi hade hemskt trevligt. Vi satt på svea.g och förfestade och sen bar det iväg till Olles, och ni som tycker att det suger, osv. har ganska fel, det blir vad man gör det till, tycker jag. Vi hade jätte kul. Jag såg ut som en cockerspaniel, tydligen. Jag tog för en gångs skull inte manligheten från alla coola snubbar, som Maja uttryckte sig. Bra för mig?Så ja, vi bytte place för en kväll hon och jag.


 

Hemska coola (iaf Maja) och lite små gulliga (iaf jag).

Nu sitter vi här och har sovir bort hela den delen av dagen vi inte var ute och gick. Ganska bra gjort av oss tycker jag, med tankte på bakfyllan och tröttheten. Vi har ätit skräpmat, jag äter aldrig mer än ett minimål och av ngn konstig anledning köpte jag ett normalstort mål och tror snart jag kräks. Usch. Nu ska jag återgå till Melodifestivalen. Jag vet itne om jag tycker om det. Dom pratar för mkt.

Tack för mig pusshejKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback