1/2 - villken jävla boll.

Jag har gjort en stygg sak. Eller, vissa skulle nog kalla det en normal grej, vissa. Men för mig är det en stygg sak och jag tror jag fortfarande sitter och är lite generad. Haha.

Jag har iaf tänk försöka bli mig själv igen. Snart. Det går sådär. Ena sekunden känns det bra, då planerar jag mitt liv i full far och känner mig hemskt bra i kroppen. Ena sekunden övertar någon mina tankar och jag blir genast lite dyster. Det suger men alla säger att det går över. Så jag får lita på.. alla?

Nu sitter jag hemma hos maja & anna, mitt andra hem. Vad mitt första är vet jag inte riktigt säkert än, jag jobbar fortf, på att hitta ett. Hur som haver så sitter jag här och nördar mig medans Maja och U är och äter rester hos hennas pappa. Jag vill också ha ngn att äta rester hos pappa med. Men alla säger att även det kommer.

På torsdag far gänget ut på turné i över en månad. Jag skulle också villja vara rockstjärna. Men med min röst och helt usla kännsla för instument kommer det nog aldrig att hända, så jag får nöja mig med mitt helt vanliga svenska tråkiga och kalla liv. Men det kommer bli bättre. Och roligare. Snart. Dom säger det. Du vet, alla.

Pusshej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback