25/2 - kom och ta mig.

Ah,hej.

Idag har jag skrivit ett prov, som jag tror gick bra. Jag har aldrig suttit hela tden ut på ett prov sådär, jag är typ rätt stolt.
Jag hittade på en del, men jag måste ju säga att jag är helt lysande på att ljuga. Det lät riktigt bra. Vi ser väl vad Eva har att säga om mina lögner.

Nu närmar sig en helg med full rulle.
Jag har blåa skor, trasiga byxor och en röd tröja. Jag är även Bi-odlare i helgen. Så vad kan gå fel riktigt? Det är om Maja, som vanligt, blir för full och jag måste bära henne hem som, som vanligt. Men hon har lovat att hålla sig i skinnet.
Denna helg ska helt enkelt gå ut på att ha så kul som möjligt, vara så snygga som möjligt, bli så full som möjligt, ljuga så mycket som möjligt och ha så ont i fötterna som möjligt. Och jag tror v ligger bra till. Snygga är vi alltid. Fulla blir vi oftast också. Ljuga är vi båda hemskt bra på (mest maja) och ont i fötterna får man dom flesta gångerna. Kul det har vi ju typ, jämt. Så det här kommer gå ba bra.


Jag ska få träffa mina småttingar imrg, och min lillkusin nästa vecka. Det blir great.
Bratackhej.

24/2 - Våran turné.

Ahhh, hej!

Jag sitter hemma. Jag har aldrig pluggat såhär mycket inför ett prov förr. Jag hoppas för alla nära och kära att det nu går bra. Herregud. Nu väntar jag på att Cissi ska ringa så jag får lite expert hjälp. Haha.

Jag lyssnar på Hallelujah och slängde en liten tanke till Smiley.

Idag var det ju snorfint väder. Men jag har inte tagit tillvara på dagen överhuvetaget.
Och jag tror itne jag kommer göra bättre ifrån mig senare heller. Jag är lite för cool.

Jag fick en liten uppdatering av Erik Dunkels igår.
Det går bra för dom. Dom är lite bruna. Men Jens har fortf. kvar sitt hår. Och sitt skägg. Sen försökte han övertyga mig om att lules buskfall var äkta, men jag vet inte riktigt om jag tror det än. Vad säger ni?
http://industriroyal.com/ - Den spanska leveransen.
Dom har även hittat ngn snubba som ska göra en falsk reggplåt åt dom nu, eftersom den riktiga blev stulen (?). Jag vet inte vad som skulle vara bäst, åka runt utan eller med en falsk.
Men snart kommer dom hen, jag är tveksam på om dom kommer vara hela. Jag gissar att Erik kommer vara trasigast, och på en knapp andraplats kommer Jens. Sen tror jag Joel ligger på en stadig tredjeplats medans Patrik, den stackarn som gått på antibiotika kommer på en stolt fjärdeplats. Lycka till killar!

Jag och Maja ska göra våran egna lilla tuné. Vi startar i Umeå, på fredag. Sen åker vi en lång väg men slutar i Luleå. Vi har inte riktigt bestämt hur många fester vi ska krascha, eller hur många soptunnor vi ska sova i. Men det är ju själva grejen med en turné, allt ska inte vara förutbestämt. Lycka till, oss.

22/2 - Afapet & Epidemin.

Hej en jätte lugn helg.

Ifredags, så var jag fet.
Idag, har jag varit fet.
Och med fet menar jag att jag inte gjort ngt alls, och med inte gjort ngt alls menar jag att jag inte gått ut.

Ikväll har jag sett melodifestivalen och spelat alfapet med mor och lillebror. Jag tror inte jag skarattat så mycket på länge!
Kasper är jätte dålig förlorare. Det är inte jag. Inte mamma heller. Han blir så sur att vi till och med gav honom ordet "lösssax" Haha. (En kam man klipper löss med)

Det har startat en epidemi här i Umeå. Den kallas "the break up". Och den är inte att leka med. När du väl fått den så finns det inget att göra. Den kommer sakta äta upp dig medans allt bit för bit försvinner. Man kan självklart förebygga att den här typen av epidemi inträffar. Men det krävs hårt arbete och mycke kärlek. Men trotts en jäkla massa kärlek och endel lyckopiller så är det inte hundra procent säkert. Den kommer när man minst anar det. Och den sprider sig, fort. Så vi varnar allmänheten, gör inget dummt. Var inte ute för sent. Ha mobilen på. Se till att byxorna sitter rätt och se tillbaka lite då och då. Men det viktigaste, kom ihåg att ord inte spelar någon roll, det är handlingen som räknas.
Då tackar vi för oss, här på "the break up" smitts föreningen. Håll kolla på varandra.

Jag har börjat sakna mina vänner i gbg en anng nu. Det är så jäkla länge mellan gångerna vi ses.

Tackförmighej.

21/2 - men puss.

Hej alla,

Idag på det lördag. Jag somnade inte i natt, sen har jag legat vaken sedan typ 9 i morse. Typiskt, jag är jätte trött.
Igår var det fredag och det var tänkt att jag skulle gå ut. Det blev inte så. Och det var ju ganska tur. Det var tydligen inte så kul. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Jag skulle ha pluggat, men jag tycker att det är lite små jobbigt att plugga på helgen. Jag gillare inte. Inte alls.

Nu är det iaf så att vi far till helgen. Gud så skönt att komma bort. Sen hem och sen bär det av bortåt igen.

Nu ska jag gå hem, men min jätte jätte tunga väska. Stackars Hannah.

Hej.

19/2 - Chokladbollar.

Hej alla,

Jag har blivit sjuk, på ngt skumt sätt. Så nu ligger jag i min säng och håller på att gå sönder, jag är så uttråkad. Jag har städat lite, bytt säng, sätt på tv, internetat, kollat in provet, kollat mer på tv och bakat chokladbollar. Dom blev hemskt goda. Jag gillar choklad. Och bollar.


   

Jag har insett nu att det jobbiga med ett breakup är inte bara att vara utan personen ifråga. Det är att vara med alla andra som har förhållanden. Hur glad man än är för andra så är det jobbigt. Man sitter trotts allt ändå och önskar att man hade tagit bättre hand om varandra. That sucks, man. Och det är ju inte tvär lätt att bara skita i det. Det äre inte.. Som att göra chokladbollat, tex. det är inte alls lika roligt att göra dom själv. Man ska vara två.

Jag är less på att sitta hemma nu.
Hejdå.                                                  

18/2 - Efterlysning.

Hej gänget,
Alla som hittat hem.

Jag är rädd att mina kusiner med bihang inte kommer hitta hem igen. Sist jag såg av dom hade Jens och Lule tappat bort sig i Spanien, Erik hade blivit sur och gått, vart visste dom inte. Joel och Patrik hörde jag ingenting om. Jag hoppas dom hittar tillbaka. Lule hitta iaf ngt i busken.
Det klipp jag såg av dom just innan det där var Jens inte alls så stadig på fötterna. Så jag känner inte att jag är helt säker på att det kommer sluta jätte bra för våra vänner på resande fot. Men det är väl själva grejen med Turnén.
Jag hörde även Joel säga att han ville ha sex i en byggnad jag inte riktigt uppfattade namnet på. Vem bryr sig om namnet på byggnaden, iofs. Joel, skärp dig! Men what the fuck, det var ju hans födelsedag. Grattis till honom.

Här sitter jag mitt i natten och lyssnar på George Michael - Faith. Jag tänker lite extra just ikväll. Jag brukar annars hata såna kvällar. Men jag tror inte det gör något. Förutom att jag blir lite stressad över att jag ska upp snart...

Den 27de åker jag och Maja till Luleå. Haha.
För att tillslut och äntligen hälsa på vår inte jätte nya vän Pötz. Jag tror det kan blir riktigt kul. Han har till och med ordnat oss ett eget rum. Jag undrar vem han slängde ut. Alltså, vem vi ska akta oss för.

Nej, nu ska jag stänga ögonen för bara några minuter för att sedan inse att det inte är någon idé att äns försöka sova och kanske tom glo lite på tv.

Ha en trevlig natt. Och nu håller vi alla tår för att gänget i det människo-slukande-landet tar sig hem tillslut och att dom inte gjort sig allt för illa. Och att Joel fortfarande har sin oskuld kvar. Och att Lule kommit upp ur busken.

Tackhej.

16/2 - BOLT.

yoho,

Helgen sprang då förbi i trasande fart den här gången, och nu är jag helt pank.

Igår gick vi på bio, och såg Bolt 3D- Den var så fruktansvärt rolig. Och jag bara älskar den lilla och lagomt feta hamstern i bollen. Haha. Det gick inte att sluta skratta. När han först kom upp i bild hörde jag att Erik skarattade så mycket att han inte kunde andas. Det var sjukt kul.

Snart ska jag till skolan. Jag tycker inte om skolan. Jag har självmat försökt börja skolan 2ggr men ingen av gångerna har fått spec bra. Jag förstår inte vad jag ska envisas med att gå för.

IDAG FYLLER MAJA HOLM ÅR. GRATTIS TILL HENNE!
IDAG FYLLER JOEL DUNKELS ÅR. GRATTIS TILL HONOM!

14/2 - Utgången helg med identitetsbyte.

Hej alla,

Jag vet inte riktigt vad jag känner för allt detta med dig och mig. Jag hoppas att allt en vacker dag kan bli helt bra. Och att vi alla kan känna oss glada och lyckliga. Nu är jag hemskt trött. Vi måste börja göra det lite roligt.

Jag har hela veckan varit as taggad på helgen, fredagen mest. Och med all rätt, vi hade hemskt trevligt. Vi satt på svea.g och förfestade och sen bar det iväg till Olles, och ni som tycker att det suger, osv. har ganska fel, det blir vad man gör det till, tycker jag. Vi hade jätte kul. Jag såg ut som en cockerspaniel, tydligen. Jag tog för en gångs skull inte manligheten från alla coola snubbar, som Maja uttryckte sig. Bra för mig?Så ja, vi bytte place för en kväll hon och jag.


 

Hemska coola (iaf Maja) och lite små gulliga (iaf jag).

Nu sitter vi här och har sovir bort hela den delen av dagen vi inte var ute och gick. Ganska bra gjort av oss tycker jag, med tankte på bakfyllan och tröttheten. Vi har ätit skräpmat, jag äter aldrig mer än ett minimål och av ngn konstig anledning köpte jag ett normalstort mål och tror snart jag kräks. Usch. Nu ska jag återgå till Melodifestivalen. Jag vet itne om jag tycker om det. Dom pratar för mkt.

Tack för mig pusshej11/2 - Cupcakes till plutten.

Hej alla,

Grattis lillebror, idag fyller han år och vi har bakar cupcakes. Mycket trevligt, och kladdigt. Men dom gröna, inte särskillt goda. Hur som haver, ja må han leva och hejdå.

Fina för att vara gjord under krig, måste jag säga.

9/2 - Kåta grannkaniner.

Det kan inte vara sant.
Mina grannar, som tydligen har sängen mot samma vägg som jag har, gör det. IGEN.
Igår låg jag vaken från 11.30 till 03.00. Dom är som kaniner. Fast mer högljudda.
Han bad henne nyss vända på sig. Det lät som om sängen gick sönder. Jag undrar hur mycket hon väger. Hon är iaf bra på att skrika. Hon skriker högt. Och dom kör hårt. Det knakar i väggen.

Om ni, kära grannar, läser detta. Så ber jag er allra vänligst att efter kl.00.00 fortsätta med erat roliga antingen i soffan, köket eller badrummet. Ni kan självklart vara kvar i sängen, men då måste antingen bruden tappa ett eller två kg (Jag är rädd hon åker igenom väggen snart. Det dunkar så hårt) Eller så måste herrn ta det lite lugnare. Och sänk ljudnivån. Tack.

Haha. Jag kommer bli en såndär gammal tant med kvasten bankandes i taket.

Nu ska jag fortsätta med mitt drömmande, med grannar som stör.
Jag hoppas dom har det skönt, så ngn får ut ngt bra av detta.

Tackhejleverpastej.

9/2 - For the last time. (OH, PASS!)

Tjabba alla,

Jag har antingen gjort mitt bästa beslut någonsin idag, eller det värsta.  Det får tiden utvisa.
Jag hatar att göra folk ledsna, jag ber om ursäkt för det. På rikt.

JAG HAR HITTAT MITT PASS!!! Eller mamma hittade det.
But still, MITT PASS!
Så i helgen, fredag, när vi inte ska fira Majas födelsedag, blir det utgång, weey. Jag är taggad.
Jag tror även jag vet vad jag ska köpa i grattis-klapp till damen.

Bratackhej.


8/2 - Lysande grappar!

Halloj,

Nu är jag hemma från uppe i norr. Jag är väldigt trött och ska upp tidigt.
Helgen har varit jätte rolig. Har träffat sjuk mkt nytt och konstigt folk. Vi har även provat på en hel del olika och udda drycker. Jag tror mina öron är förfrysta.
Det var så pass lyckat att jag kommer tillbaka.

Jag har insett en hel jävla del under bara tre dagar. Och jämarns vad bra det känns. Nu är kroppen lätt som en plätt och jag kan göra vad som helst. Tror jag iaf. Jag borde kunna det. Jag är ju trotts allt bäst.


Jag tänkte lägga upp lite bilder men ändrade mig.

Höhö. Heeeej.

7/2 - Back on track!

Hej gänget,

Det är kallt här borta, jätte kallt. Men trotts en seg start på gårkvällen slutade det hemskt trevligt.
Mamma säger att jag behövde ha en rolig helg såhär, och jag är säker på att hon har rätt. Allt känns lite mindre jobbigt nu.

För en sekund trodde jag att vi hade hamnat i holmsund igår. Haha. Jag givk tillbaka 6år i tiden. Sick. Maja Holm borde varit med oss, då hade kvällen varit densamma som förr.

Ikväll ska vi bada badtunna och hoppas på en godare fylla än igår. Det ska bi hemskt trevligt. Men innan det ska vi gå och sola, och göra oss sådär lagomt heta som bara vi kan.

 "Första anbilick av dig gjorde mig knäsvag.."


 Ha en trevlig kväll alla.

5/2 - New start.

Hej gänget,

Efter en total dumpning har jag nu tänk göra det bästa av saken.
Jag åker bort imrg över helgen, det känns hemskt skönt.

Sen nästa helg fyller Majsan år och det är alla hjärtansdag. Villket är en tragisk dag för alla nydumpade stackare. Men jag tror vi får ihop det bra. Jag har mysiga vänner.
(Oj, vad jag peppar mig själv nu).

Idag åker dom, är borta i mer än en månad. Jag vill också.
Hannah Dunkels, the rockstar. Yeah.
En annan gång kanske. Haha.

Hejdå.


3/2 - Saknade kids.

    
Hej, nu är det vinter och jag bara lääängtar tills sommaren kommer.
Jag längtar även efter små glinen i sthlm
Det suger att vara ifrån någon på det här sättet. Jag fattar inte hur han orkar det.
Två omgångar dessutom.

3/2 - Jag borde få pris!

Hej,

Jag tänkte börja mitt nya inte så tragiska Hannah med att göra en snabb och ganska oviktig ändring just här på bloggen med "I'm sorry, but you suck."
Och med det vill jag nu få fram att, "du" suger. "Du" är ingenting speciell person. Jag menar mest att Du suger. Det gör inte Jag.
Dom här dagarna av helt onödigt grinande har fått mig att inse att GUD NEJ, jag vill inte vara sån. Har aldrig tidigare varit och vill aldrig mer bli.
Egentligen hade jag ju självklart velat smälla in mitt typiska "I cant believe you dont love me, I'm perfect" också. Men det hade sett lite för ihop knölat ut. Vissa hade även tyckt att jag var lite FÖR självgod. Och om man bortser från dom senaste tre dagarna så har dom kanske inte helt fel. Jag är ganska självgod. Men på ett bra sätt. Ohja. I love me.

Jag valde att spendera kvällen helt med mig själv idag. Det känns lite konstigt. Jag är nästan aldrig helt själv. Jag trodde jag hatade det men måste erkänna att det är ganska skönt. Så länge man har ngt att göra...

Jag bjöd in mig själv på vin på fredag. Hos Erik. Jag frågade även om det erbjuds mat men då fick jag ett nej. Så nu funderar jag på om jag måste avböja en vin kväll utan mat eller om jag ska äta min mat själv och sen åka dit och bli full. Han sa att han även skulle sova tidigt. Och jag förstår hans tanke, om han tänk dricka vin utan mat i magen, då blir det lätt en tidig kväll. Det har han lärt oss alla.

Nu ska jag gräva ner mig i One tree hill och sen sova.
Trevlig kväll.


2/2 - tradical bitch.

Hej alla,
Jag har som alla nu vet mer eller mindre flyttat in på soffan på sveagatan. Det är så mkt mysigare än att sova helt själv. Jag somnade lagom till när Anna vaknade. Så skolan går inte great. Ingenting går great och jag börjar bli knäpp.

Jag är så gnällig och så konstig att jag inte riktigt förstår hur folk står ut med mig. Jag väntar bara på att Andreas ska sätta en kula i huvet på mig snart. Kanske medans jag sover.

Jag har blivit en sån jag hatar.
Och jag kan inte göra ngt åt det.

Idag har jag iaf varit på stan. (Jag vet inte äns om det är ngn idé att skriva vad jag gjort. Mitt liv är nu så tråkigt att folk somnar när dom tänker på mig) Jag har fixat pills och hårmojs.

Hejdåra.
jäkla skit.

1/2 - villken jävla boll.

Jag har gjort en stygg sak. Eller, vissa skulle nog kalla det en normal grej, vissa. Men för mig är det en stygg sak och jag tror jag fortfarande sitter och är lite generad. Haha.

Jag har iaf tänk försöka bli mig själv igen. Snart. Det går sådär. Ena sekunden känns det bra, då planerar jag mitt liv i full far och känner mig hemskt bra i kroppen. Ena sekunden övertar någon mina tankar och jag blir genast lite dyster. Det suger men alla säger att det går över. Så jag får lita på.. alla?

Nu sitter jag hemma hos maja & anna, mitt andra hem. Vad mitt första är vet jag inte riktigt säkert än, jag jobbar fortf, på att hitta ett. Hur som haver så sitter jag här och nördar mig medans Maja och U är och äter rester hos hennas pappa. Jag vill också ha ngn att äta rester hos pappa med. Men alla säger att även det kommer.

På torsdag far gänget ut på turné i över en månad. Jag skulle också villja vara rockstjärna. Men med min röst och helt usla kännsla för instument kommer det nog aldrig att hända, så jag får nöja mig med mitt helt vanliga svenska tråkiga och kalla liv. Men det kommer bli bättre. Och roligare. Snart. Dom säger det. Du vet, alla.

Pusshej.

1/2 - villket jäkla liv.

Hej alla,

Det har varit en lång helg. Torsdags gick vi ut, jag antar att det var därför. Hemskt mysigt. Fredags var vi på rött och firade Maya. Jag var lagomt död efter all sprit som slank i torsdagen så jag var inte alls på g. Lördagen var väldigt upp och ner. Maja holm ringer och är jätte full efter att ha varit på middag hos sin far, det är inte varje dag sånt händer.
Nu är det söndag och jag ligger här, hemma hos mamma. Och vet inte riktigt vad jag känner.

Jag får även en hög med oglada sms.
Jag gillare inte.

Tackhej.