8/12 - HEJ.

Hej mina vänner,

Jag bloggar inte längre, villket ni kanske märkt.
Jag vill skylla på att jag inte hinner men just denna vecka som varit skulle jag hunnit mer än väl. Jag har nämnligen legat sjuk och hjälplös hemma flera dagar, utan att göra ett skit. Så jag vet itne vad jag ska skylla på riktigt?

men jag kan ju passa på att uppdatera nu när jag ändå är igång.

Jag blev rik och shoppade mig lycklig. Den tiden i mitt liv är över för ett tag nu. Shoppandet alltså, lycklig är jag fortfarande. Sen har jag varit på bio med alla. Luftslottet såg vi. Äckligt bra. Jag har hunnit vara ute på partaj och umgås mer än jag gjort på länge nu, väldigt kul och behövande. Jag har en vän som jag inte träffat på länge som har träffat en annan vän lite mer än hon träffat många andra vänner på sista tiden, det tycker jag också är väldigt roligt.

Julaftpon? jag kan inte äns stava det hemska ordet, julafopn. Nej, det går inte. Vet ni varför? För att det är ett äckligt ord. Det lutar åt en liten visit hos min andra, lite bättre och positivare hälfts mam och pap och sen middag men min mams och kanske lite julaftopns fest. Några kusiner blir det mest troligt inte förns isf på kvällen, jag håller en tumme för det!
Och så till julaftopmsklapparna. Jag har köpt väldigt många till mig själv. Som jag redan öppnat.

Min vovve har blitt större. Hon är vild och har vassa tänder, men OJJ sicken fin tjej!

Nu ska jag tillbaka till mitt. Pusshej.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback