5/4 - din fitta luktar fisk, jag är så jävla bra!

Hej gänget,

Villken sjukt billig helg detta har varit. Jag har jobbat, sovit & myst. Ganska skönt måste jag säga. Tråkigt att det inte blev en liten tripp till kusin, men det får vi ta en annan gång.
JAG FIXADE PROVEN! Jag Hannah Dunkels, som under alla dessa år har varit ett sjukt bra exempel på en skol-flopp, nu sätter jag alla prov!! Jag är kung. Och har Maja Holm att tacka för endel. Tack. Även Erik kusin. Tack.
Veckan som kommer blir nog inte riktigt lika rolig, jag har sjukt mycket att göra om jag ska fixa engelskan. SJUKT mycket att göra. Men det är bara att le och vara glad. För vad som än händer så kommer jag kunna leva på förra veckans lyckande. Jej. Jag gillar livet som pluggis när det går så bra.

Nu vare slut tjatat om skolan. Det är väl kanske det tråkigaste någonsin att läsa om, folks skolgång. Haha.

Min plan för hur mitt liv skulle se ut just precis nu har gjort en tvärvändning. Jag är lite förvirrad. Men det gör mig inte ett smack, jag gillar läget stenhårt! Även bilden av mig själv har tagit en snurr. Jag är inte riktigt så cool som jag alltid trott. Men det var väl kanske på tiden att jag mjuknade en aning jag också.. Haha, vad fan hände?!

Jag och Maja kom igår på att vi kan konsten med att vara sur. Vi är dom bästa surarna någonsin. Själv hatar jag folk som går runt och är sur. Förutom när jag själv är det. Och Majsan.

Jag har städat, som bara attan. Gu se fint he ä.
(Jo). Hahahaha.

Pusshej.

(måste jag be om ursäkt för den brutala rubriken?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback