30/4 - Hello boyfriend!

Hej alla,

Jag är sjukt upptagen. Av en väldigt stor och behaglig man vid namn Nils Jakob Karlsson.

Idag kväll ska valborg firas. Jag har kommit på vad jag ska göra av denna värdelösa kväll som jag inte vet riktigt varför man firar. Man bränner ju saker i elden. Och det är precis vad jag ska göra. Jag ska införa en ny tradition. Jag ska bränna saker. Gamla saker. Det kan bli ganska kul. Sen är det ju ett bra sätt att göra sig av med the old stuff i livet man inte vill ha kvar längre. Lite dramatiskt, kanske. Men jag tror det kan vara skoj.

Imorgon styr mamma jätte fest. Det ska bli roligt. Kusiner spelar, som vanligt nu mera.

23/4 - Jag ger igen.

Jag gav alla människor här i Umeå chansen att få skratta lite åt mig. Mig och mitt blonda hår. Jag var både på skolan och på stan. Jag är cool. Hur som helst så känner jag mig som en liten fjortis, jag har inte haft hel blont på väldigt länge. Och imrg ryker det. Men tills dess så ger jag er alla tillåtelse att dra på munnen en aning när ni ser mig. Det går bra.
Och vad skulle jag annars göra, och vad skulle annars visa det bättre, både hur jag ser ut och känner mig om jag inte la upp en klassisk fjortis bild som man tagit på sig själv inne på toaletten? Så varsågoda, njut en skvätt.


Nu tackar jag och det fin vädret för oss. Ha en fortsatt trevlig dag. Kyss

22/4 - dumfan.

Hej alla oblonda, jag är inte längre en av er.
Hej alla blonda jävlar, jag är nu en av er.

Herregud.

21/4 - Sug av mig. I min bubbla.

Hej,

Andreas tappade bort Maja idag, han var hemskt upprörd. Men hon hittade hem igen. Skönt.
Jag råkade även göra en man lite stött genom att säga att jag skulle suga av honom på ICA. Typiskt.

Jag har en känsla av att jag lämnat verkligheten en aning och lever nu mera i min bubbla, som för övrigt är hemskt behaglig och trevlig. Men jag kanske måste återvända snart? Jag hoppas inte det. Kan inte alla andra bara flytta in hos mig, i min bubbla, och leva mitt mysiga och sköna liv, här med mig? Det skulle inte vara helt tokigt. Kom igen gänget, göreba!

Jag får pengar på fredag, yeeeeahhh.
Jag tror ingen blir mer glad eller mindre snål än Hannah Dunkels när lönen rullar in. Jag älskare!

20/4 - Bend over, jag har flaskan.

Hej,

Jag har just slutat ha lov och är lite ledsen över det, måste jag säga. Jag tycker om att vara ledig utan att behöva ha dåligt samvete över att bara ligga hemma och slöa. Nu börjar en ny rond skola och jag har skit mycket att göra. Lovet spenderades mesta dels inte hemma. Mesta delas inte själv och det var inte överhuvetaget ett omysigt lov.
Spenderade även en dag/kväll av lovet på Marihem med inflyttningsfest, det var trevligt men flaskan som skulle räcka till två personer tog slut lite för fort av bara en person. Även min kväll tog slut lite för fort. Men det var kul så länge det varade.

Nu är jag mest besviken på min vår. Den är kall och har lite för mycket snö.

Jag är tok peppad på livet.

Och nu tackar jag för mig, kyss!

16/4 - Horungeslapplov.

Hej hörrenini.

Lov är ganska slappt. Man kan sova precis hela dagen, det är nästan vad jag gjort idag.

Snart är det inflytt.fest för Maja och Andreas. Det kommer bli coolt.
Jag längtar dock inte tills dagen efter.

En grej bara,
What's up with alla trasiga leggings?! När vi var på stan såg vi två st inom 30min med såna trasiga grejer på benen. Är det mode nu, på riktigt? För isf säger jag upp mig, big time. Jag tänker inte gå runt och härma mig själv när jag var 13år och i min värsta fjortisperiod. Ja, det är precis hur ni ser ut, ni som klär er i det där trasorna. Herregud. Jag har inte blivit gammal och bitter, bara lite less på att modet kommer tillbaka lite för fort nu. Inte kan vi väl måsta gå runt med samma kläder nu som när vi var 13-14 år? Nej du, jag gillare inte stenhårt.

Puss

9/4 - Tog haren hönan eller blev det fel på ungen?

Hej mina vänner och glad jävla påsk på er!

Vad fullt upp vi fick det nu, hörrni. En massa saker att göra på så kort tid. Men jag gillare, det är kul när det händer saker. Men jag vet inte vad jag tycker om alla fjädrar, det är lite äckligt. Sen undrar jag vad fan haren har med påsken att göra? Jag gillar påsken annars, det är en jätte bra bortförklaring till ledighet, god mat och fest. Jag har iofs aldrig hört talas om påskfest, men det är en fungerande ursäkt till att bli full iaf, på ngt konstigt sätt.

Och imorgon kommer mina kära vänner från gbg, det ska bli roligt! Det är 6månader sedan vi sågs. Herregud vad fort tiden går. Det känns inte riktigt som det var så länge sedan. Och sen självklart, mina små knoddar (som inte är så små längre) från sthlm kommer ju hit. För att vara storasyster ser jag dom allt för sällan!

Jag gillar typ livet stenhårt trots att min vår är lite väl snöig.

5/4 - din fitta luktar fisk, jag är så jävla bra!

Hej gänget,

Villken sjukt billig helg detta har varit. Jag har jobbat, sovit & myst. Ganska skönt måste jag säga. Tråkigt att det inte blev en liten tripp till kusin, men det får vi ta en annan gång.
JAG FIXADE PROVEN! Jag Hannah Dunkels, som under alla dessa år har varit ett sjukt bra exempel på en skol-flopp, nu sätter jag alla prov!! Jag är kung. Och har Maja Holm att tacka för endel. Tack. Även Erik kusin. Tack.
Veckan som kommer blir nog inte riktigt lika rolig, jag har sjukt mycket att göra om jag ska fixa engelskan. SJUKT mycket att göra. Men det är bara att le och vara glad. För vad som än händer så kommer jag kunna leva på förra veckans lyckande. Jej. Jag gillar livet som pluggis när det går så bra.

Nu vare slut tjatat om skolan. Det är väl kanske det tråkigaste någonsin att läsa om, folks skolgång. Haha.

Min plan för hur mitt liv skulle se ut just precis nu har gjort en tvärvändning. Jag är lite förvirrad. Men det gör mig inte ett smack, jag gillar läget stenhårt! Även bilden av mig själv har tagit en snurr. Jag är inte riktigt så cool som jag alltid trott. Men det var väl kanske på tiden att jag mjuknade en aning jag också.. Haha, vad fan hände?!

Jag och Maja kom igår på att vi kan konsten med att vara sur. Vi är dom bästa surarna någonsin. Själv hatar jag folk som går runt och är sur. Förutom när jag själv är det. Och Majsan.

Jag har städat, som bara attan. Gu se fint he ä.
(Jo). Hahahaha.

Pusshej.

(måste jag be om ursäkt för den brutala rubriken?)