29/5 - tid.


Han som kom på tiden var antingen ett jävla geni. Eller den största idiot som gått på denna jord. Det beror på vem man frågar. Varför skulle tiden gå så fort? Varför skulle 24 timmar bli ett dygn. Och varför i hela friden skulle man med tiden glömma massa saker? Är det för att tiden är så lång, men inte minnet? Jag vet inte, men herr.tid vet. Och jag skulle väldigt gärna villja ta mig ett serriöst snack med den snubben.

Igår träffade jag två av dom som herr.tid tagit i från mig. Det var väldigt roligt. 4 år sedan tror jag det var.. Men av någon konstig anledning så kändes det inte som det var så länge sedan vi pratade när vi väl stog där. Konstigt. Även fast jag vet att man aldrig kan gå tillbaka. Det är också herr.tids fel, varför kan man inte spola tillbaka tiden? Hur som helst, igår önskade jag det lite grann, bara för att kolla. För vi har gått igenom hemskt mycket tillsammans, och nu känner vi inte varandra. Jag vet att det blir så, för alla. Men still, det är ganska tråkigt.

Det blev ett litet tidsinnlägg det här.
Och när vi nu är inne på ämnet skulle jag villja säga en sak bara; i morgon är det ett år sedan..
Igår natt satte jag mig i en taxi och i min besvikelse hade jag ställt in mig på att åka hem till patrik, säga godnatt till han och Maja sen gå och sova. Men något hände, där i taxin. Med snubben brevid mig. Som jag inte sa ett ord till på hela resan och aldrig sett förut. Han bjöd på snabbisar, så vad gör man?
En sommarflirt som gick överstyr. Jajamensan, det var vi. Nu gör vi en sommar till.

Ett sista ord nu bara, om min helt störda släkt/familj.
Ta tag i er själva nu förhelvete. Se vad som hänt. Det är på tiden att ni ordnar upp detta nu. Att den minsta av oss alla ska vara tvungen att "övertala" er till att ta kontakt är ju bara pinsamt. Men nu är det gjort, ni gick på det. Så försök nu spela dom vuxna människor ni borde vara. Det är systrar ni är. Vi är era barn. Tänk för fan, TÄNK!
Kapser Dunkels. Maya Dunkels. Erik Dunkels. Joel Dunkels. Grim Dunkels. Filip Dunkels. Kornelia Dunkels. -
Kan vi snälla aldrig bli som dom.


Ett snuskit deppat innlägg från en inte alls så deppad person. Konstigt.
Nu ska jag hoppa lite. På han, ni vet. "Snubben". Hej.

21/5 - Blunder var blå va?

Fiskens mage.
- En fisks mage har en massa färger. Lite grå, guld, blå, grön och gul..
Maja visade oss det igår, att en fisk har massa olika färger på magen. Mycker mer av fiskarna fick vi inte se. Jag fick en smäll av Unneby när han i hopp om fisk slängde ut. Jag fick även sittsår. Det var en aning kallt och jag var hemskt rädd att bli blöt. Medan dom andra förgärves försökte få upp ett och annat spigg satt jag på mitt arsle, med en filt och och förgiftade den extremt vackra natur vi befann oss i genom att röka ciggaretter bara för att ha något att göra. Jag är en riktig friluftsmänniska. Eller?
Sedan fick vi fika hos Andreas mamma som med sitt moderliga hjärta gjorde varm choklad och bullar. Villken mamma alltså. Andreas kastade ett lock på henne som tack. Villken kille alltså.
Erik Milton höll sig jävligt passiv den kvällen. Han gjorde ingenting uppseendeveckande alls. Han stog där med sitt spö och såg så harmonisk ut en människa kan göra. Han skrek väl till en och annan gång då han tyckte att jag var lite för högljudd. Försökte hjälpa Maja med fisken som slet sig. Han som vi fick se magen på. Maja är även en riktig jäkel på att fiska seaweed.

Nu är jag snart klar med skolan. Inte dummt. Så än en gång håller vi nu tummar och tår för att Hannah Dunkels ska komma in på skolan efter sommaren. Kom igen, kom igen, kom igen!
Hej!

12/5 - It's ok to lie about some things.

Lie and tell me your happy.
Jag vill att du ska må bra.

Slutet är alltid väldigt nära.
Det gäller bara att blunda och hålla i sig förbannat hårt när det kommer. För släpper du, och ser det komma. Tar det dig med sig. Och då är det slut.

Anything can happens.
Jag vaknar och det är bar ett stort blurr. Så är det väl för dom flesta iofs, när man vaknar på morgonen. Men trotts allt blurr och den tomma hjärnan. Så den tredje tanke som min tröga hjärna klämmer fram, efter "Jag vill inte gå upp" och "Kan jag sova en liten stund till...", är att jag hoppas du mår bra idag.
Jag vill att du ska vara lycklig.
Vad som helst kan hända. Men jag vill att alla dom saker som tänkt komma och ta mig med storm ska hända med dig.

Kanske ska jag och Majsan haka på till skelefteå och gå på stan på ons. Men jag kan lugna alla med att det inte är som majas vanliga visiter där. Erik Milton kan också vara helt lugn. Jag vet att det inte spelar någon roll vad jag säger. men det kan han. Han ska bara envisas med att inte vara det.

Jag ska även kanske fiska i helgen. Nej, självklart ska jag inte få upp någon fisk eller döda någon fisk. Inte heller ska jag titta på när någon annan tar upp och dödar någon fisk. Vi ska fiska, gärna utan fiskespö. Och ska det bestämmt vara ett sånt med så lämnar vi dom äckliga små krypen man ska ha på kroken hemma. 

Jag ska även på bio i kväll. En ganska trevlig omväxling. Jag är sällan på bio. Dom senaste gångerna har erik i princip varit tvungen att dra dit mig. men idag var det lilla jag som kom med förslaget. Ja, jag kan kalla mig liten när jag står brevid erik tex. eller Unneby. Jag gillar dom killarna. Dom får mig att må lite bättre i mig själv. Storleksmässigt.

Danil Lemma, han kan verkligen sätta känsla på allt.
Jag gillare. Good day my friends.