Jag har en mamma.

Goddagens,

Jag vill börja med att säga att jag, som många andra, har en mamma. Men, hon är inte villken mamma som helst. Jag har nämnligen världens bästa. Hon är allt man behöver, vill ha och lite till.

Jag har i klimpfjäll över påskhelgen.
Och ja, som ni ser, jag överlevde. Men jag ska berätta att det var inte alls långt ifrån jag dog. Inte av att vi for genom isen. Erik hade rätt. Den är på tok för tjock för att man ska lyckas braka den. MEN, när man aldrig suttit på en skoter förr, och änu mindre åkt på skiten, så vet man inte riktigt hur man ska göra. typ när den man åker med börjar med att blåsa iväg i typ 200km/h. Då for jag. Tur som attan att jag är början till beef så jag kunde med mina muskulösa armar hålla mig kvar vid idioten jag hade framför mig. Förklaringen till att han körde så fort det första han gjorde var; Att nu när jag åkt så fort så kmr jag ju inte tycka att resten är nå läskig alls. (ett fett smile).
Jo jävlar.
Vi hade annars hemskt trevligt. Åkte bräda. Pimplade (Jag pimplade dock inte, jag låg i en grop och solade), Festade, åkte snöodjur, var på den lamaste hotellfesten jag varit på. Sen hängd

tisdag.

Idag är det tisdag, gott folk. Och för er som tror att det är ons, HAH, in your face! Du har en dag extra att genomlida.

Jag ska till fjällen på torsdag. Jag är hemskt taggad. Känns as skönt och jag hoppas på att få lite färg. Tydligen så ska jag även åka skoter. På isen. Det ser jag inte alls framemot. Isar brakar. Och man drunknar.
Om jag skulle dö, villket är det mest troliga i detta läget. Så skänker jag allt till Maja Holm. Din stackare. Först och främst så dör jag. Sen får du allt mitt skräp. Inte ens skorna skulle passa.
Milton skulle jag ju kunna ge en del också, problemet är ju bara att det är han som tvingar ut mig på isen. Så han dör förmodligen också. Men skulle han överleva så skulle han endå inte få ett skit. Just eftersom det var han som tog ut mig dit. Så, då har vi det klart. Unneby, jag har en kladdkaka i skåpet ovanför bänken, den får du!

Innan jag dör vill jag också få chansen att gnälla lite.
Min släkt är fucked up. Det vet nog dom flesta vid det här laget. Men vi i den lite senare generationen har endå lyckats hålla uppe familjen en aning. Fast då kommer du från ingen stanns och vill vara som dom, våra mammor. Du som sa att vi aldrig skulle bli så. Nu blev vi som dom. Och det var du som valde att spotta ut dom orden. Dom där förbannade sakerna som dom sa till varandra, och sen aldrig pratade med varandra igen. Tackochhej, idiot.

Nu ska jag ta tag i mig själv. Hej hej.

Pungdjur och hockeysyrra.

En lite för händelserik helg har detta varit. Lovet har varit förbannat skönt. Ja, när man går i skola får man ha lov. Och därför tycker jag att det är värt att gå i skolan.
Erik2 har blitt pungdjuret nr.1. Ska kanske inte säga mer än så. Dom som förtjänar att veta vad som hänt i hans nedre regioner vet det redan. Och därför är pungdjuret ganska skit roligt.

Lovet börjar med att Henke helt otippat bjuder ut mig på Corona. Resten av gänget följer naturligtvis med också. men ingen blev lika bjuden som jag. Det var kul. Linnet satt ej på platts och anna lurade mig att dansa med någon slags as-cool-danssnubbe. Träffade många gammla klass kompisar. Hemskt skoj.
Sen har vi åkt skriller. Jag sög. Efter 7års konståkning blev jag väldigt besviken när jag vinglade ut på isen.
Jag har även varit lagvärd för Kaspers lag på kuppen. Sista matchen var jag som tokig. Jag skrek och skrek, och dom vann. Jag har blivit en psykisk hockey-syrra.

Helgen, villken "förstörda förhållanden helg" detta varit. Och det är inte bara jag som blivit utsatt för guds äckligt elaka spel han kör med oss. Det var kul fram till 12 på lördagen. Inflytt.fest hos erik2 och henkepenke. i like. Lotta var med. Det kunde inte bli mkt bättre just då. Kusin var med också. Han och henke dansade.
"Det här är första och sista gången du får se mig dansa, Hannah. Så följ med" Och jag kan lova er, dom dansade.
. Gå som kungen.
. Fiskedansen.
. Pingis dansen.
Det var nog dom enda jag kom ihåg.

Nu ska jag plugga. Som en tk ska jag plugga.
Jag hatar att plugga.
Hejhej!