29/6 - Oh yeah.

Helgen har varit bra.
Fest på fredag. Kolla kusiner på lördag. En nykter lördag - Det är ganska underskattat med nyktra lördagar.

Jag är stolt över dig älskling.

Upp halv 5 i morse, ganska glad över den lilla sovmorgon jag fick. Erik låg kvar och sov. Jag var hemskt avis.
Jag hoppas det blir ngn stuga nästa vecka/helg. Det skulle vara skönt att bara åka och göra ingenting med enm massa folk. Sen gillar ju jag att sola och bada.

Alla längtar vi tills Unneby fyller 20!

Jag sattsade ju på att försöka göra av med alla pengar jag hade bara för att jag aldrig endå brukar ha kvar pengar tills jag får lön. Jag lyckades. 200kr kvar och 2 veckor kvar till pengar. Bra jobbat Hannah. Jag har nog aldrig haft så här mycket pengar att bara göra av med i hela mitt liv, på samma gång. Det var hemskt skönt.

Nu ska jag återgå till jobbet.
Ha en trevih dag. Hej.

25/6 - Your mine, you'll stay mine.

Jag vill ha dig nära. Hela tiden.
Jag är glad att du är min, igen.
Nu tänker jag aldrig släppa dig.


Jag har fyllt år. Det har varit midsommar. Jag har blivit singel. Jag har även blivit flickvän. Saker händer mest hela tiden. Saker händer hela tiden, med dig. Mitt liv skulle mest troligen vara ganska lugnt om du inte var med. Men jag skulle bli ganska rastlös. Jag vill att det ska hända saker. Jag vill inte ha ett tråkig och händelselöst liv. Med dig så har jag inte det.  Med dig har jag allt.

Maja Holm har fått för sig att hon ska åka bort nästa vecka. Och efter alla år tillsammans har vi nu lärt oss att varje år kommer vara detsamma, när det gäller händelser när den damen flyr fältet för en vecka. ALLTID händer det saker man inte trodde skulle kunna hända, på en vecka. Alltid när hon åker iväg lyckas jag hamna i ngt helvete. Jag hatar att du ska åka bort. Men jag kmr lådsas att du är hemma, bara för att hålla mig själv ifrån problem. Haha. Sick.

Ikväll ska vi fira att alla förutom jag har fått lön med att gå ut och ta ngt att dricka. Jag gillar sommar. Jag längtar till 15:de, då JAG får lön. Hejhej.

23/6 - rulla livet.

Jag är ganska nöjd över livet.
Man ska tycka om livet.

Jag har inte uppskattat livet speciellt mycket dom senaste dagarna. Nu är det dags att börja om på ny kula.
Hej och hå. Nu ska allt bli bra!

Jag ligger här. tio i tio är klockan och jag ska upp och jobba halv 4. Jag hoppas att det inte regnar och att det inte blir på tok för mkt folk. Men jag trivs tok bra med mitt jobb. Och hoppas på helt tid. Om det inte skulle hända får jag helt enkelt skaffa mig ngt annat kul att göra!

Jag har blivit rekomenderad att åka till toyo. Det skulle tydligen vara ett coolt place!

I helgen ska vi äntligen få fira Smiley. Tillslut. Och kanske köra en droskan invigning. Sen på lördag ska vi se kusinerna spela. Helgen efter det håller vi tummarna på Alex stuga. Sen tror jag bara sommaren kommer rulla på i full fart. Lite gbg, kanske lite gotland om jag har tur. Kanske ngn festival av ngn slag, sen skulle vi även försöka hinna med glubba och tältning. Jag gillar när det händer grejer. Ja, det tycker jag om.

Idag var tanken att jag och Smiley skulle på bolaget TILLSAMMANS. Men eftersom det spö regnade så trodde jag att vi skulle ta det ngn annan dag. men ickat. Han gick dit iaf, utan mig. Så nu är jag hemskt besviken. Jag ska dit i veckan, med min andra date. Jag ska också boka tid på make up store, köpa lite kläder på MQ och Carlings. Sen ska jag göra av med resten av pengarna jag har kvar på den här lönen. För herregud, jag kan ju inte ha kvar pengar, har aldrig haft, kommer mest troligen aldrig ha heller.

Nu ska jag försöka få mig sömn, lite sömn. Sen i morgon efter jobbet är jag bjuden på middag. Hos en hemskt trevlig kille jag träffade förra sommaren. Erik Milton heter han.

23/6 - 20års katastrofen.

Idag är det dagen efter min födelsedag.
Jag ska vara ärlig..

20års dagen är en dag man längtat efter hela sitt liv, i princip.. Man har gått och hoppats och längtat. Men när den väl kommer, så är det som villken annan dag som helst, förutom att man fyller år, och allt ska vara perfekt. Men det blir inte perfekt. Alla försöker för mycket. Man själv förväntar sig för mycket. Den började dåligt. Den blev ganska dålig även senare på dagen. På kvällen blev det toppen.
Jag har en jäkla tur som har såna sjukt härliga tjej polare. Utan er igår hade min 20-års dag varit ren katastrof. Jag är så glad att ni finns och att ni gör mitt liv så jäkla mysigt vissa stunder. Tack, för en hemskt skön födelsedags kväll.

Hela familjen/släkten var på kalas igår. Det var kul att alla kom. Det är synd att det ska kännas så knepigt. Jag har saknat er. Men det känns som jag kmr måsta fortsätta göra det...

Jag hade även en pojkvän förut.
Nu har jag ingen pojkvän längre.
.. And that's it. Ingenting att göra ngt åt längre. Ingenting att försöka förneka eller undanhålla heller. Det är slut och jag är sjukt less. Jag önskar att jag hade kunnat hålla fast lite hårdare. Jag önskar att du hade kunnat försöka hålla fast lite hårdare. Jag hatar oss.

Nu har jag ist en slags "manfriend" som hon så fint fick det att låta i sex and the city filmen. Skillnaden är att jag och min "manfriend" inte funderar på att flytta ihop, inte ligger och läser böcker tillsammans innan vi ska sova. Och inte heler funderar på att gifta oss.

Tack hej. Nu är jag 20.

18/6 - It's slipping all away.

At the end of our day
I'm gonna say what I mean
It's slipping all away, away
At the end of our day
We'll escape.

The dawn is breaking
A light shining through
You're barely waking
And I'm tangled up in you
But I'm open, you're closed
Where I follow, you'll go
I worry I won't see your face
Light up again..

Jag förstår om du inte förstår. Livet och hur man tänker kan vara förbannat krångligt.
But i'm letting go now.
Jag vet att det är bäst. Att det är precis vad jag borde göra. Men för det är det inte lätt. Det kommer bli mycket gråt och gnäll på vägen. Om du är beredd att stå ut med sånna saker så är jag glad för det. Men är du inte beredd att finnas där, så ska du inte göra det. Aldrig mer. Vi har en jobbig sitts att vänja oss att sitta i så det finns ingen mening att försöka skynda på ngt. Allt tar den tid det tar. Alla har sina egna vägar att gå för att komma fram till det som man känner är bäst. Alla är olika. Alla tänker olika. Och alla reagerar olika. Olika länge och olika mycket.
Du är min bästa vän, hjärtat. Så jag håller tummarna.

18/6 - you won't hold my hand to death.

Jag vet att jag måste ta mig dit. Men jag vet fan inte hur..

Helt plötsligt föll jag.
Jag vet inte varför men nu föll jag. Pladask.
Och jag försöker för allt i världen att hitta en lösning till att ta mig upp igen. Men jag kommer inte på ngn. Allt står still och det känns som jag inte, aldrig, kommer ta mig upp. Det är på tok för mörkt och på tok för ensamt här nere. Jag önskar att du var här med mig, eller att jag var där uppe med dig. Egoistiskt nog.
Jag vet inte om det är så att min tröga hjärna tar några dygn på sig att innse. För jag vet inte.. Jag sa att dig att du måste förstå. Men jag vete fan om jag gjorde det. Nu gör jag det. Och jävlar vad mycker lägre ner jag känner mig nu än när jag sa det till dig. Jag hatar det. Jag vill inte vara den här människan. Jag ids fan inte ligga här och ruttna. Själv.

Jag shoppade big time idag.
Jag och Maja tog bussen till övik lite spontant och aj vad det sved i plånkan. Över 2000 spänn rök. På bara kläder. Joo, jag gillare. Och vad är bättre när man känner sig down än en riktigt jävla fet shopping runda med Majsan. Howa, jag diggar dig stenhårt, tjejen!

Jag måste ta tag i mig själv. Världen öppnar sig och jag måste vara redo att ta den med storm. Jag hatar att jag måste börja älska det. För tillslut så kommer jag göra det. Du har rätt i det jag sa. Allt kommer bli annorlunda nu...

Midsommar nästa. + 20 år.
Vi kommer sakna dig där Alex
.

13/6 - fredag den 13:de

På fredag, om precis en vecka är det midsommar och även födelsedagsfest. Jag tycker det ska bli kul med midsommar.


Det är helt skruvat hur saker och ting kan förändras så fort.
Över en helg så rasar allt man trodde var perfekt.
Över en natt förlorar man allt man alltid velat ha, och hade.
Jag vill att du ska veta att jag tycker om att leva sommar livet med dig.

Even the best fall down sometimes,
Even the wrong words seem to rhyme,
Out of the doubt that fills my mind
I somehow find, you and I collide..


Det är fredag den 13:de idag. Jag är ju sån som tror på allt bullshit som säges om fredag den 13:de. Jag är ganska rädd. Jag tycker att jag är oturen själv vissa gånger, så jag känner inte att jag behöver en hel dag av otur. Så ni som inte tror på sånt skit om att detta är en otursdag kanske kan be en liten bön för mig om att jag i morgon har alla ben i kroppen hela och inte råkat äta något olämpligt eller att man familj är död. Tack.

Jag ska till jobbet nu. Oh, jag är så peppad.
Jag vill vara ledig, och sova..

Jag saknar dig vännen. Det gör jag verkligen. Jag håller alla tummar och tår för att vi gjort rätt. Jag håller även händer och fötter för att vi nu, efter allt, kommer leva lyckliga i alla våra dagar. Amen.


9/6 - 11.

11 dagar kvar nu.
Håll i hatten Alex!Min kusin lyckas med det mesta. Det beundrar jag honom för.