upside down.

Jag börjar skolan om ganska precis 2 och en halv timma. Så i väntan på det sitter jag här, lyssnar på Jason Mraz och längtar till sommaren. Dom säger att det är vår ute nu. Jag vet inte riktigt om jag litar på folk.
Jag sitter även och kolla mig runt lite då och då. Du vet sådär man gör ibland när man sitter vid datorn och lyssnar på musik men inte vet riktigt vad man ska göra på dumburken egentligen. Och ögonen föll på den arga råttan Henke har på sin vägg.
Jag undrar vad den är såjäkla arg över. Och varför skulle man villja ha en arg råtta på väggen?
Erik har ingen arg råtta på väggen. Han har igentling på väggen.

Erik Milton, du är verkligen något speciellt. Jag har nog aldrig älskat och hatat någon på det här sättet tidigare. Ja är så kär att hjärtat hoppar ut och in genom kroppen. Allt som är fult blir fint. Allt äckligt blir gott. Allt mörkt blir ljust. Men trotts det kan jag hata dig så mycket i bland att jag önskar en fet jävla lastbil körde över dig, si sådär 100ggr om tills inte äns din mamma kunde idetifiera dig längre. Men det är bara ibland.

Jag vill att det ska hända ngt roligt. Jag vill åka ngn stanns. NU!
Nicke och Maria gifter sig den 3dje aug. Jag är så lycklig. Tänk då vad fasen dom är!

Poprocks & Coke började just spruta ur mina högtalare.
Maja Holm, det är dags att du tar tag i dig själv. Nu. Haha. Jag bara älskar dig.

Jag skulle villja ha ngn liten mackapär som kunde kika in i framtiden och kolla läget.
Det hade inte varit helt dumt. Jag har en litet aning om vad jag tror kommer hända. Först och främst kommer jag bli känd. Med det visste jag redan när jag föddes. Sen kommer jag mest troligen att sjukt mycker pengar och köpta vänner. Jag kommer nog  måsta köpa Erik också, till ett bra pris. Har svårt att tro att han vill vara med mig när jag blivit rik och snål.
Med pengar kan man göra mycket. Köpa saker, folk. Åka på coola resor, opperera sig till barbie. Fast det behöver inte jag, som tur är. Det skulle vara min fula lilltå nagel. Annars är jag så gott som perfekt. Och det betyder att jag har plastik pengarna att festa för. Ballt. Jag skulle nog köpa Dublin till kusin. Kizz till erik och Face mm. till Maja. Maya dunkels skulle få en tysk. Han blir nog inte så dyr, tysken alltså.

Jag har inget hem längre.
Hemma är ju hem. Men när något annat blivit mer hem men man inte kan bo där. Eftersom det inte är hem. Så känns det surt. Jag vill ha ett hem. På rikt. Inte mammas hem. Det är ett bra hem. Men jag vill ha ett eget hem. Suck. Som det här..
 
Open up your mind and see like me 
open up your plans and damn you're free


fittfilm.

Igår var på film.
Det var precis som film. Jag hatar den där filmen.
Den stora frågan är bara hur film jäveln slutar - för inte fasen slutade den igår?

Man vet inte vad man har förns man förlorat det.
Jag antar att det är vad vi båda behöver. Förlora varandra. För att verkligen förstå vad det var vi hade.
För just nu beter vi oss fel. Fel mot varandra.
I ett förhållande kan man inte bara alltid göra vad man själv känner är rätt. Man måste kunna kompromissa. Man måste lyssna på varandra och komma på en jävla bra lösning om det är så att man planerar att vara tillsammans.

Tack tjejer/(killen), det känns förbannat skönt att veta att jag kan kma till er.
Jag vet att ni är förbannat less på allt tjat om just den här saken.
Jag ber om ursäkt.
Tack iaf. Ni rockar.Nu sitter jag på skolan. Kom 10min sent och fjantig som jag är tycker jag att det är pinsamt att dundra in efter dörren stängts. Så nu sitter jag här uppe och skriver. Jag är en riktigt höjdare på skola. Suck.
jag längtar tills kusinvitamin kmr hit....

- jävlaGud.

Alltså den där jävlaGud. Jag tror inte riktigt på honom/henne.
För om det nu, någon stanns, fanns en jävlaGud. Varför har han/hon då aldrig gjort något bra på hela den tiden han/hon funnits. Han/hon har ju haft hur mycket tid på sig som helst att klura ut bra saker för världen. Likt förbannat är det bara skit man hör. Världen rasar, folk dör och nacken gör ont.
Nejdu, jag litar inte ett skit på jävlaGud - Han/hon suger!


Jag har en vän. En ganska liten vän. Hon tror sig vara större än hon är. Men hon är hemskt liten.
Hon står i en korsning nu, och vet inte riktigt villken väg hon ska ta. Ingen av vägarna har någon garanti på att livet slutar bra. Men båda vägarna har stinkande blommor längs sidorna, skinande sol och härlig musik hörs långt borta. Hon vet att hon inte bara kan stå där. För ju längre hon står och tvekar ju längre ner går solen, och ju brunare blir dom där jävla blommorna. Hon är ganska velig. För velig kan vissa tycka. Men det är ett val som kan avgöra livet -
Ta höger, och en hand väntar på dig. Ta vänster, och fortsätt hoppa by your self.
Villken väg hon än väljer, kan hon bli lycklig. Villken väg hon än väljer, kan hon ångra sig. Vad hon än gör, så kan det hända att hon slutar med gråten i halsen. Men om hon väljer rätt, om hon väljer rätt...

Helgen är äntligen kommen.
Och nästa vecka är det nya tag. Hoppas stenhårt på att bli frisk. Det kommer iaf bli väldigt lugnt nu ett tag. I kväll, bara ta det cool. I morgon, same shit. Ganska skönt. Jag har blivit barn beroende. Suck.

Bättre sent än aldrig.

Jag går i skolan nu.
Med erik. Jag somnar oftast på dom första lektionerna. Sen sitter jag mest tyst under resten av dagen. Det är ganska skönt. Erik pratar. Han pratar för två. Därför sitter jag tyst.
- Nä, det gör du inte.
- Jo, det gör jag!

Vi hade redovisning idag. Jag, erik och julia. Jag sa ingenting.
Jag svimmade inte heller.
Men det går bra. Skolan går bra. Jag gillare! (?)

Maja fyllde 20 i lördags. Joel fyllde också år.
Jag blev singel i helgen. Jag blev även flickvän.
Erik var jude. Maya var en blå glittrig självmords bombare.
Alexander Malmqvist kom också hem i helgen. Jag och Maya fick tillbaka tröjan som jag trode jag hade sett för sista gången när Alex lämnade det vackra Umeå för att sjunga sig till Piteå. Men icke sa nicke. Den är tillbaka!

Jag kom på mig själv när jag satt här och bara väntade på att börja om en timme att jag inte skrivit på längre. men nu är det ju faktiskt såhär. Att det är bättre sent än aldrig!

Hejhej,