30/12 - Tackhej.

Maja gillar inte rixmorronzoo. Jag gör det.

Vi försöker få ihop musik tills imorgon. Eller Anderas gör. Jag sitter här och nyser och hostar lugnorna ur mig. Jag hatar att vara sjuk. Och så blir jag det lagom till nyår. Kul.

Imorgon är det sista timmarna innan nya året. Vi har fått ihop typ allt. Tror jag. Ah, det blir bra.

Hej mamma.
Hej pappa.
Och alla andra.
See you next year. (Det är så kul att säga det. Man gör det varje gång.)

Hejhej.

Btw, idag tog vi våran sista fika, shoppade för sista gången och på systemet för sista gången detta år. Höhö.
Hejdå.

29/12 - Nyårslaget.

Hej alla,
Nu har vi haft lilla-julafton hos mor. Mycket mysigt. Jag har även hunnit med en julklapps shopping med lillebror. Också det mycket mysigt.
Nu är det två dagar kvar till nyårsafton och dom har satt mig, maja och anna att köpa och fixa mat, efterätt, fördrinkar och snacks. Herregud, yrhönorna nr.1. Hur som haver så tror jag att det kommer bli mycket trevligt på nyår. Vi har hittat på roliga lekar och god mat.

Gott nytt år folk. Hej.

24/12 - GOD JUL.

Hej alla,

Idag är det jul och hoppas alla har en mysig dag/kväll.
Och att tomten inte skrämmer skiten ur er.

Pussochhej!

(ett litet tillägg)

God jul ni i Göteborg.
God jul på Gotland.
Och god jul mina småttingar i sthlm.


Jag saknar er.

24/12 - Dan' före dan'.

Hej alla, och jul.

Idag är det dagen före julafton. Men ngn julstämning har jag inte kännt av. Men det har iaf kommit snö nu så ngn grön jul som alla var rädda för fick vi inte.
Jag sov på soffan på Soiehem inatt. Satt uppe och gjorde julklappar hela natten så Erik den stackaren som skulle upp och jobba idag lämnade mig åt mitt öde. Han skulle inte gjort det. Jag är fortfarande inte klar...

Jag gillar inte julen, men är endå lite små peppad. Konstigt. Jag ska ha en rktigt jul det här året. Dock inte med min egen familj men det får gå endå. Jag tror det kommer bli mysigt.

Snart är året slut och jag förvånas lika mycket varje gång året börjar ta slut över hur jäkla fort det gått.
Sommaren gick i rasande fart, men det gör det iofs alltid.

Hänt:
Maja 20år - check
Mya 18år - check
Erik 21år - check
Klimpfjäll påsk - check
Hannah 20år - ceck
Midsommar - check
Visfestivalen - check
tre bröllopp - check (inget mitt eget)
tre kusin träffar - check (inget mitt eget)
Inflyttingsfest - check (min egen)

Det har även hänt en massa annat roligt -08.
Jag har flyttat ihop med Erik. Det har blivit sommar, vår, höst, vinter. Andreas och Maja har bundit ihop ordentligt. Jag har åkt skoter för första gången. Vi har fått oss en valborg med slagsmål. Maya dunkels har lyckats ligga sig in i gänget nr.2.
Jag har varit i gbg. Sundsvall. Övik. Det är as svårt att komma ihåg allting bara sådär.. Men mycket kul har vi haft iaf.

Kommande:
Julfest i morgon
Nyårsfest
Annandags jobb
Juldagen jobb
Börja skolan
Sen antar jag att 2009 kommer flyga iväg lite fort som -08 gjorde.

Jag har många julklappar under våran gran. Men eftersom Erik har en tendens att lyckas kläcka allt han köpt till mig så vet jag det mesta av vad jag kommer få. Det gör iofs inte jätte mycket. Det är bra klappar.
Jag har två julklappar kvar att göra. Suck. Det är alltid sista minuten som gäller för Hannah Dunkels.

Idag är det fint väder med massor av snö på marken.
Imorgon ä det julafton och dom har lovar oss snö även då.

Åh. jag är lite nervös.

Jag skulle villja vara lite fjantig och även klämma in att jag har en väldans bra vän som kallar sig Majsan. Hon heter Holm i efternamn, hemskt fantasifullt. Hon är inte helle så fantasifull, kanske som sin mor?
Hon är även en ganska bra på att prata. Eftersom hon pluggar till soc-tant så är hon bra på att spekulera sönder människors beteenden och sånt. Villket kan vara hemskt bra ibland. Ibland inte. Men oftast bra.
Tack till Maja holm för ett ytterligare bra år med dig.

Tack hej leverpastej. Som Bert skulle sagt.
Jag skriver som Bert ibland. Har jag hört. Villket jäkla skitsnack.
Han skriver ju om helt oviktiga och äckliga saker. Typ om Sin vän Erik.
Min heter ju Maja?

God jul gänget.

13/12 - en bakfylla.

Hej bakfylla,

Jag och Erik har flytt fältet. Vi valde att inte åka hem mer idag. Det råkar nämnligen vara så att det är spya i sovrummet. Erik kexade under sängen. Maya i våra skor. Hejdå 1200kr skor. Åh, Jag har ingenting annat än gympaskor nu. (Erik milton är nu skylldig mig en god lukt i sovrummet. Maya dunkels borde köpa mig ett par skor.)
Jag var ren. och det var väldigt udda folk. Mycket folk. Och mycket roligt. Det gick mycket dricka. Erik sov kl.10 sen duschade han. Sen sov han igen. Han vaknade imorse och unrade vart fasen alla farit. Och varför det var ljus ute. Han tycker lite synd om sig själv tror jag. Jag har avsagt mig all ansvar för kräk-städning. Det ska Erik stå för.

Snart är det jul gott folk. Och ön en gång, vad tycker vi om julen?
USCH.

Jag var uppe med tuppen. Sen somnade jag. Nu är jag vaken igen och ska väl snart decka igen.

Trevlig helg. Hej.

9/12 - Vikt-krig.

Godkväll,

Nu ligger jag i mammas säng om datarnördar mig. Vi har inget internet hemma. Och jag har innsett hur handikappad man blir utan internet. Det är as drygt. Men ganska bra. Antar jag. Det är en märklig värld vi lever i. Måste jag säga.

Hur som helst. Vi spenderade natten hemma hoa Unneby ute i skogen. Det blev väldigt god mat. Även god efterätt. Sen mös vi mest. Kvällen slutade med att stackars erik låg och gnydde under 102kg Unneby för att han rörde honom lite för mycket. (Kan hända att han var lite tung för 84kg Erik också) Men när Erik väl vant sig med tyngden mös dom bara. Tills Erik kände ngt.....

Jag skulle väldigt gärna ha ett hus. Men inte ute i skogen. Eriks skulle haft en ny bil. Den hade fryst igen under natten.
Maja är inte ngn nätt 45kilos brutta längre. Nätt är hon, men om hon säger att det är och alltid kmr vara 45kg hon bär på ljuger hon. (höhö).

På fredag blir det jätte fest. Mycket folk. Väldigt mycket folk. Och mest troligen himla kul.
Jag ska vara ren.

Erik är hos Simon som ska på date ikv.
Jag skulle villja bli datingexpert. En sån folk kommer till och frågar om råd. Jag skulle bli känd.

Maja ska vara paket.
Ha en trevlig kväll.

(Med lite små fjollig och överdriven röst säger jag även)...
XOXO - Gissip girl. Yeah.

Oh, I'm so funny. Hej.

8/12 - Stilig ren.

Hej måndag.
Det är snöväder och jag är inte det minsta peppad på att gå till stan. Erik är inte heller pappad på att gå till stan. Han sover.

Jag kommer bli den vackraste renen på stället. Och den enda. Alla andra som fått för sig att vara ren får vänta ute.

Jag har fort. inget jobb. Varför i helvete får jag ingen jobb. Jag har slängt ut CVn så jag blöder. Men icket. Jag börjar skola till hösten, förhoppningsvis. Men tills dess blir den kämpigt.

Snart är det jul. Och vad gör vi med julen?
Vi hatar den.

Jag hade planerat att se barnhemmet med Maja i veckan.
Våra män (som med all rätt knappast kan kallas män längre) total vägrar se den filmen. "Men för livet", "Hjärtklappning och dö" mm. Är vad som händer om man ser en sån film, enligt dom. Då får jag och Maja helt enkelt göra var plikt som kvinnor och ställa upp att vara man. För någon måste ju?

Pusshej.

4/12 - mamma med skola och en flytt.

Hej sverige. Och resten av världen.

Jag ska börja skola.
Och ni som alltid tänk att "jag ska aldrig bli som min mamma" har såå fel. Tjejer. Ni kommer alla bli som era mammor. Och om ni frågar mig, nu, är det en bra sak. Hade ni frågat mig för 5år sedan hade jag sagt det med lite andra ord.
Hur som helst, jag har sökt till en skola på en ö, biskop arnö. Naturmedicin med allt som hör till.
Jag kommer alltså vara hemifrån i ett år. Och håller alla tummar för att det ska gå bra. Erik Milton tycker att majoriteten av folk som bryter upp efter ett tag ifrån varandra pratar för sig själv. Men jag tror att man visste kan fixa det. Erik ska alltid över dramatisera saker. (och nu en flirt).

I helgen ska jag ta det lugnt och bli frisk. Nästa helg är det inflytt.fest.

Jag är för överigt less på att vara sjuk nu.
Erik är en bra sjuk-pojkvän.

Maja och U har fått en lägenhet nu. Grattis till dom.
Erik är sur för att vi nu mera kommer höra av dom via brev och kanske ett och annat telefonsamtal då och då. Dom har ju flyttat så långt bort att det itne kommer finnas en chans att se av dom mer. Han är jätte ledsen. Dom borde ha tänk längre tycker han. Vi då? När ska dom ha tid att åka hela den långa vägen för att träffas nu? Vi kommer måste planera flera veckor i förväg. (och nu en liten suck) Marihem, hallå?

Sov gott.