25/11 - men puss

Jag är så trött. För trött.
Fick inte sova ett skit i natt. Hade en full buffel som snarkade så högt att jag knappt hörde vad jag tänkte. Det är inte roligt. Så nu, nu ska jag sova!

21/11 - tuttar och fotboll.Min lite smått bortglömda kusin Erik påminde mig just att jag har ju faktiskt en blogg.
Då borde jag skriva. Om inte annat för att hålla killen med tuttar på armen uppdaterad.

Nytt rum, ny kropp, känns som ett nytt liv.

Jag är lite små sugen på att flytta. Men för såna saker behöver man ett jobb. Och jag är arbetslös. Förutom penga bristen är det ganska skönt, ett tag. Jag har fått mig ett helt nytt rum. Det hade jag itne fått om jag jobbat. Plus att jag har läst väldigt mkt. Och man blir smart av att läsa. Arbetslösheten gör mig kreativ och smart helt enkelt.


På nyår blir det hemavan med ett jäkla gäng. Och jag är ganska sugen.
Jul blir.. jul.
Lillmaya har fort. inte fått ngt bra svar på varför hon har ont i magen. Ingen gör ngt, förutom att skicka hem stackaren. Dom är så förbannat lata, dom där läkarna. Usch.

Och nu mina damer och herrar, Hannah Dunkels ska se fotbollen i kväll. Sverige - Lettland. Och sedan NÄR började jag med det?! Jag såg även Sverige - Spanien. När dom fick dyng stryk. Sverige suger. Herregud. Jag måste ta tag i mig själv. Jag ser inte på fotboll. Och allra minst skriver om det. Suck.

Jag hörde Erik skulle kma hem till Mayas 18års dag. Oh, jag hoppas för din skull, killen med tuttar på armen, att du tänker så pass långt att du även bokat in en 20års dag den 22juni. Döds straff på den som inte dyker upp. och allra helst du. Tutt-snubben.

Se här föresten, Erik. Din kusin har blivit kär på rikt. Coolt.
image5
Det här blev som tillägnat dig lite. Tutt-kusin.
Haha.Puss och Hej!

5/11 - M&E

Bra helg, jätte kort, men bra helg.

Fredag,
Halvdag som för mig inte blev ngn halvdag.
Började med att jag inte kom in på morgonen, så jag fick stå ute i kylan och vänta. Då trode jag att min fredag var förstörd. Men det blev bättre. Efter jobbet blev det stan och lite shopping. Efter det var det hem och fixa. Sedan kom Erik och hämtade mig. Jag fick min date som jag så länge gnällt om. Vi åt god kinamat. Det blev nästan lite mkt där mot slutet. Jag är omöjlig. Jag dum åt. Sen mådde jag lite illa. Sen åkte vi hem och drack lite vin. Väldigt trevlig kväll. Tack älskling.

Lördag,
Åh, lördagen blev vin käll. Fryktansvärt mysigt. Jag och Maja invigde deras nya lägenhet med vin och väldigt mkt skit snack. Vi som haft fördelen att kunna dricka 2 glas vin blev lite små besvikna efter ca.2liter och vi var fort inte det minsta runda. Det slutade med sjukt mkt dricka, närmare bestämt 3liter, 13,5% vin + 2 glas till. USCH! Hur som haver, mkt vin och väldrigt mkt trevligt. Det känns som just det där var länge sedan och behövdes. Sen kom och gick sara och anna (Majabajas sambosar) Slutade med att Erik dök upp i Kizz-uitstyrsel och dummande sig med oss till ungefär, 04 - 04.30? Väldans mkt kul planerades den kvällen. Och det som lever får se. Jag tror det kmr bli great! Ja, LP och hennes snubbe trillade in en snabbis också. Medans jag glatt tryckte i mig fiskpinnar och pompisar. Kul.

Söndag,
Eriks mobil var borta.
Eriks Nycklar var borta.
Sen kom dom fram.
Vi fick pizza hos Mamma-Ulla. Sen åkte vi hem. Eller E & P handlade, sen åkte vi hem. Såg film. Gottade oss. Sen blev det sängen.

Grymt trevlig helg. Ibland önskar jag att alla helgen var såhär.
Allt känns bra. Bra. Bra. Hejhej.


1/11 - Vaktmästar-Hannah.

Hej alla, och godmorgon.

Livet känns redan mkt bättre. Idag ska jag försöka ta det lite lugnt. Ryggen krånglar förtfarande, men är lite mer på g i dag. Igår blev det en mysig kväll tillslut. Tack älskling.

Idag ska jag till Maja och gänget efter jobbet. Kolla in lägenheten och gjälpa till lite. Så gott det går. Sen ska jag hem och sova. Det har blivit väldigt mkt sova för min del. Jag undrar om jag inte hunnit bli riktigt frisk än. Alla dessa förkylningar. Hur som haver. Ska bli trevligt. I morgon ska jag på date. På lördag ska jag dricka vin med Majabaja. Ser fram emot båda grejerna väldans mkt. Pratade med min kusin på Gotland igår också. Filip. Väldigt roligt. Det var länge sedan. Nu försöker jag för allt i världen att få upp dom hit över jul. Och det ser ju inte helt omöjligt ut.

Väktmästare verkar ha ett förbannat slappt jobbv. Dom sitter här och väntar på att det ska gå sönder ngt eller liknande. Medans dom väntar sitter dom mest hela dagarna och glor på tv, dricker kaffe och liknande. Jag kanske ska bli vaktmästare. Ja. Maktvästar-Hannah.

Hejhej.